Reggeli kutyasétáltatásra indult egy elhasználódott arcú nő a kertvárosban. Azonban azt álmunkban se gondoltuk volna, hogy ő az egykori szupermodell, Janice Dickinson.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on  is!


A letűnt szépség nemcsak simán bal lábbal kelt föl, vagy épp nem aludta ki magát, hanem tönkretette a sok plasztika. És sajnos nem Janice az egyetlen, aki káprázatos szépségét éppen azzal rontotta el, hogy nem akart megöregedni.

Forrás: Northfoto

Ott van például Melanie Griffith, aki tulajdonképpen saját maga karikatúrájává operáltatta magát. Vagy Victoria Principal, az egykori Pamela, akiből saját férje csinált Mickey egeret. De Priscilla Presley ábrázata is olyan, mintha viaszból lenne. Milyen jó lenne méltósággal megöregedni!Csúcsformában van Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20130213-jennifer-aniston-vilagos-szoke-hajjal-angyon-fiatalnak-nez-ki.html Új külsővel hódít Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/szepulj/20130213-volgyesi-gabi-a-unique-enekesnoje-teljesen-megvaltozott-uj-frizuraja-lett.html Csúcs ez a nő! Pedig már 35 éveshttp://www.life.hu/szepulj/20130211-josie-maran-szineszno-es-modell-35-evesen-is-bomba-formaban.html Utálod a szeplőidet? Ne küzdj ellenük!http://www.life.hu/szepulj/20130210-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-szakertoje-bor-es-nemigyogyasz-kozmetologus.html Palvin Barbi szemével különös dolog történthttp://www.life.hu/szepulj/20130212-palvin-barbi-magyar-modell-szeme-bevorosodott-kotohartya-gyulladasa-van.html