műsorvezető sztárszerzők pocak Nánási Pál Life.hu sztárszerző terhes Ördög Nóra kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, sztárszerzőnk, Ördög Nóra kislányt hord a szíve alatt. A büszke kismama most egy újabb képet osztott meg rajongóival, melyen látszik, hogy igencsak szépen gömbölyödik már a pocakja.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Forrás: Facebook/Angels' Army
Forrás: Facebook/Angels' Army

A bájos műsorvezető azt sem tagadta, hogy bizony nem volt könnyű az út odáig, hogy teherbe essen. "Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után - a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban - most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam" - nyilatkozta korábban Nóra, aki sztárszerzőként hétről hétre megosztja gondolatait a Life.hu olvasóival. Legutóbbi bejegyzését itt olvashatod.

Ördög Nóra: "Henyélni helytelen"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130213-ordog-nora-henyelni-helytelen.htmlÖrdög Nóra: Tűsarokban, bevetésenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130206-ordog-nora-tusarokban-bevetesen.htmlVirágba borult Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130202-ordog-nora-musorvezeto-ruhaja-a-storygalan.htmlÖrdög Nóra: Ki a legjobb barátod?http://www.life.hu/sztarszerzok/20130130-ordog-nora-ki-a-legjobb-baratod.htmlBejelentette visszavonulását Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejelentette-visszavonulasat-a-szombat.htmlÖrdög Nóra megmutatta gömbölyű pocakjáthttp://www.life.hu/szepulj/20130128-ordog-nora-musorvezeto-kismama-fotoja-egy-parfumbemutaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.