műsorvezető Nánási Pál Ördög Nóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: első gyermekét várja a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra, aki hivatalosan a blogján közölte az örömhírt. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője 3 és fél év sikertelen próbálkozás és 2 sikertelen beültetés után esett teherbe.

Már hetek óta pletykálják, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermeküket várják. Az X-Faktor műsorvezetője ezt ezekben a pillanatokban maga is megerősítette saját blogjában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Bár sok újdonságot nem tartogatok, mert annak az örömét, hogy én oszthassam meg a hírt akkor, amikor szeretném, és azokkal, akikkel szeretném, már hetekkel ezelőtt elvették tőlem a kíváncsi - és sajnos nem egy esetben kifejezetten rosszindulatú - újságírók. De annak az örömét semmi sem veheti el tőlem, hogy igen, valóban kisbabát várunk Palkóval!" Ördög Nóra azt is elárulta, hogy 3 és fél év várakozás és 2 sikertelen lombikbeültetés után esett végre teherbe első, várva várt gyermekükkel. "Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után - a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban - most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam."

Ördög Nóra: "A tűzhelynek is lelke van"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121031-ordog-nora-a-tuzhelynek-is-lelke-van.htmlÖrdög Nóra: "Nincs bennem düh és dac"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121027-ordog-nora-nincs-bennem-duh-es-dac-szily-nora.htmlMeglepő kijelentést tett Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-munkajat-angyalok-segitettek.htmlÖrdög Nóra: "Énidő"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121024-onismeret-enkep-ordog-nora-enido.htmlÖrdög Nóra: "Ne feszülj rá!"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121017-ordog-nori-ne-feszulj-ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.