Napokon belül megszüli babáját Holly Madison. A szőkeség azonban nem otthon várja a pici érkezését, hanem párjával bulizik és élvezi az utolsó "szabad" napokat.

A harmincnégy éves modell vőlegényével, Pasquale Rotellával vett rész a napokban egy jótékonysági rendezvényen Las Vegasban. Holly kivirult, amióta babát vár, és nagy pocakkal is gyönyörű. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP

A szépség nemrég azt is elmesélte az OK! magazinnak, hogy már rengeteg ruhát vásárolt a picinek, akinek már most nagyobb gardróbja van, mint Hollynak. A sztárnak kislánya lesz, de a nevét még nem árulta el a nyuszilány, mindössze annyit mondott, hogy a baba egy igazán különleges nevet kap majd.

 

Gyereket szeretne Rihannahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130302-rihanna-enekesno-gyerekre-vagyik.html A fellegekben jár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-katalin-hercegno-megmutatta-pocakjat-egy-baratja-svajci-eskuvojen.html Ilyen luxusban él a Men in Black sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130227-a-men-in-black-sztarja-tomy-lee-jones-szinesz-piacra.html Anyu, mit csináltok? Szex kisgyermek melletthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130301-szex-kisgyermek-mellett-aki-benyithat-szex-kozben-majsai-laszlo-szakerto.html Vigyázz! Bajba kerülhetsz autóvásárláskorhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130228-dr-koltai-zsuzsanna-ugyved-szakerto-valaszol-autolopas-gepkocsivasarlas-olvasoi-kerdesekre.html Anya, szeress akkor is, ha rosszkedvű vagy!http://www.life.hu/anyaskodj/20130220-az-erzelmi-intelligencia-fejlodese-gyermekkorban-rossz-nevelesi-peldak-szuloktol.html