Brooke Burke szülés modell-színésznő LifeNight test bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Burke 42 éves és dögösebb, mint valaha. A brit modell tökéletes testét nem csak a vele egykorúak figyelhetik irigykedve.

Brooke Burke túl van a negyedik ikszen, a negyedik gyermekén, és a tavaly diagnosztizált rákot is legyőzte. Testét pedig bármelyik huszonéves megirigyelné. Ezen nem lepődik meg senki, aki megnézi a modell-színésznőről készült legutóbbi képeket. A 42 éves Brooke Mexikóban élvezte a napsütést és a habokat, ahová férje, David is elkísérte. A brit tévésztár nyaralása közben készült képeket nézd meg a blogon, ide kattintva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Két óra edzés és Gwyneth Paltrow leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-gwyneth-paltrow-szineszno-elarulta-hogy-minden-nap-ket-orat-edz.htmlÍgy kellene helyesen nyújtanod edzés előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130509-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobicoktato-szakertoje-a-nyujtas-fontossagarol.htmlEdzés közben halt meg az olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130510-andrew-bart-simpson-olimpiai-bajnok-brit-vitorlazo-edzes-kozben-hunyt.htmlA jó edzéshez helyes táplálkozás is kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130424-nagy-amarilla-a-lifehu-szakertoje-gyogytornasz-aerobikoktato-taplalkozasi-tanacsai.htmlMit viseljünk BodyArt edzésen?http://www.life.hu/legytrendi/20130416-milyen-a-bodyart-edzes-es-mit-viseljunk-ha-ezt-a.htmlValóban árt a gerincnek a kettlebelledzés?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130409-edzes-es-fogyas-valoban-art-a-gerincnek-a-kettlebelledzes.htmlEdzéssel lazít Terecskei Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-terecskei-rita-a-zanzibar-zenekar-enekesnoje-edzessel-lazit.htmlZavaró fejfájás edzés közben? Ez az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20130405-balogh-rita-a-lifehu-szakertoje-segit-az-edzse-kozbeni-fejfajas.htmlÍgy kerüld el a rosszulléteket edzésenhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130319-rosszullet-edzesen-tippek-es-trukkok-a-mozgashoz-balogh-rita-szekerto.htmlFegyencedzés - ha szabad akarsz lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130214-fegyencedzes-uj-fitnesziranyzat-es-filozofia-egyben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.