fashion week Oroszország modell drog kokain anorexia bulimia Nagy-Britannia éhezés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulimia, kokain, éhezés - az orosz modell, Katia Elizarova nemrég a Timesnak számolt be arról, milyen döbbenetes dolgok történnek a divatvilág színfalai mögött a tökéletesség érdekében.

"Voltak lányok, akik bulimiások voltak, akadtak olyanok, akik azért kokainoztak, hogy kiálló legyen az arccsontjuk, mások pedig kihúzzák a fogukat ugyanezért" - a 27 éves Katia Elizarova osztotta meg azt a döbbenetes információt, mi is zajlik a modellek csillogónak tűnő világában.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Katia Elizarova 14 éves kora óta modellkedik

Az orosz származású modell, akit korábban a Sherlock sztárjával, Benedict Cumberbatch-csel is hírbe hoztak, a Timesnak adott interjújában azt mondta, missziójának tekinti, hogy hangot adjon mindannak, ami ezekkel a fiatal és sérülékeny lányokkal történik. "Előfordul, hogy az ügynökség hónapokig nem fizet és nincs mit enned. Aztán jön valaki és azt mondja, ingyen vacsorákat adnak egy klubban, menj és hozd a barátnőidet is. Persze, hogy elmész. Hiába bámul vagy 20 perverz férfi, nem érdekel, mert éhes vagy" - mesélte Katia, aki tinédzserkorában került a szakmába, mára pedig befutott modellnek számít. A lány színésznőként is tevékenykedik, most pedig egy brit valóságshow-ban szerepel. A szépség nemcsak a modellek megpróbáltatásait tekinti szívügyének. Elmondása szerint amint elég erősnek érzi magát hozzá, szeretne segíteni és vitába szállni szülőhazája, Oroszország ügyeiért is.

Korábban is hallottunk már arról, milyen szörnyűségek folynak a divatvilág színfalai mögött. Előfordul, hogy a modellek narancslébe mártott pamutlabdát esznek a karcsúságért, mások papír zsebkendőt rágcsálnak, hogy elnyomják az éhségüket.

Öregasszonnyá változtatott az anorexia egy fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/20130703-oregasszonnya-valtoztatott-az-anorexia-egy-fiatal-lanyt-helen-gillespiet.htmlAnorexia, a modellek legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/legytrendi/20120919-divatbotranyok-anorexia-a-modellek-legnagyobb-ellensege.htmlEgy újabb civilizációs betegség: a fordított anorexiahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101027-uj-betegseg-szedi-aldozatait-a-forditott-anorexia.htmlÖngyilkos diéta: A féregfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130114-a-feregfogyokura-galandfereg-bejutattatasa-a-szervezetbe-toxikus-az-emberi-szervezet.htmlNaponta 90 hashajtót szedett be - 11 millió forintba és az egészségébe került a fogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-naponta-90-hashajtot-szedett-be-11-millio-forintba-es.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.