fashion week stílus Michelle Obama First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken ünnepli 50. születésnapját Michelle Obama: az amerikai first ladynek mozgalmas évek vannak a háta mögött, de állítása szerint soha nem érezte magát még ennyire magabiztosnak. Mi ezt el is hisszük neki, hiszen az amerikai elnök feleségének fantasztikus a stílusa, és minden megjelenésekor jól látszik, hogy rendben van önmagával.

A chicagói származású Obama asszony saját elmondása szerint sokkal nyugodtabbnak érzi magát azóta, hogy lezajlott a 2012-es elnökválasztás. "Most van egy kis időm fellélegezni" - nyilatkozta a first lady a mérföldkövet jelentő pénteki születésnaphoz közeledve. "Sosem éreztem még magamban ennyi önbizalmat, és sosem voltam még ennyire biztos abban, hogy ki is vagyok én nőként" - mondta Obama asszony, akit nagyszabású ünnepség keretében fognak felköszönteni szombaton a Fehér Házban. A második elnöki ciklus valamivel könnyedebb időszak lehet a first ladyk, csakúgy, mint az elnökök számára, hiszen nincsen következő választás, ami miatt aggódni kellene.

Még több kép galériánkban! Kattints a képre! Forrás: AFP

A többi first ladyhez hasonlóan Obama asszony minden mozdulatát élénk figyelem - és olykor heves bírálat - kíséri. Széles körben elismertségnek örvend amiatt, ahogy lányait, a 15 éves Maliát és a 12 esztendős Sashát próbálja óvni a rivaldafénytől, és kiváló stílusérzékét is dicsérik. Az elmúlt éveket persze kisebb botlások is beárnyékolták, például amikor 500 dolláros tornacipőben jelent meg egy ételosztáson, vagy drága spanyolországi vakációra ment családjával a gazdasági válság közepette.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Persze ezek ellenére is imádják őt az Államokban. Évtizedek óta először Michelle Obama volt az, aki veteményeskertet alakított ki a Fehér Ház déli gyepén, hogy szezonális zöldségekből készült fogásokkal lehessen megrakni az elnöki étkezőasztalt. Az elnöki kertet felhasználva kezdett nemzeti párbeszédbe az amerikai gyerekek elhízásának problémájáról és a megfelelő táplálkozás és testmozgás fontosságáról.

Nézd meg Michelle Obamáról készült galériánkat! Kattints a képre! Forrás: AFP

Ötvenedik születésnapjához közeledve a first lady elmondta a People magazinnak, hogy nem zárja ki a plasztikai beavatkozások vagy botoxkezelések lehetőségét. Hangoztatta: minden nőnek szabadon kellene döntenie olyan dolgokban, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Az étrendről és a testmozgásról elárulta, nem figyeli "megszállottan", hogy mit eszik, de mindig ügyel a gyümölcs- és zöldségfogyasztásra, továbbá rendszeresen jógázik, amelynek köszönhetően ruganyos marad a teste.

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!http://www.life.hu/legytrendi/20140115-kate-moss-modell-stilustrukkjei-kiegeszitok-alapdarabok-magassarku.htmlA hónap színe: csaubarnahttp://www.life.hu/legytrendi/20140110-divat-es-trend-a-honap-szine-a-csaubarna.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.