Nemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.

A legszebb kar: Som-Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárja nemrég lett édesanya, ám az alakja a szülés után is tökéletes. Bár Edinának közel sincsenek olyan izmos, kidolgozott karjai, mint a kategória többi indulójának, ti többre értékeltétek a karcsú, nőies felsőtestet a szálkás karoknál. Edina közel 1500 szavazatot gyűjtött be, míg a kategória második helyezettje, a sportos Debreczeni Zita 1061-et.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legszebb dekoltázs: Dundika

A kisgyermekes anyuka is kiemelkedően jól szerepelt a legszebb dekoltázs versenyében, de ez számunkra nem is volt meglepő - Majka kedvese tényleg csúcsformában van. Több mint 1600 szavazattal győzött, a második helyet 1073 szavazattal a szexi színésznő, Kerekes Vica szerezte meg.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A legszebb has: Jakabos Zsuzsa

Nagyon szoros küzdelem alakult ki a legszebb has címéért, hiszen a kategória összes hölgye eszméletlen kockákkal büszkélkedhet. Az egyik legszebb magyar sportoló, Jakabos Zsuzsa végzett az első helyen, aki korábban már elárulta nekünk, mit tesz az alakjáért. A második helyet Dukai Regina szerezte meg, de alig maradt el tőle Sarka Kata, akinek két gyermek után is irigylésre méltó hasizmai vannak.

Forrás: Jakabos Zsuzsa

A legszebb popsi: Szabó Erika

A magyar színésznő toronymagasan megszerezte az első helyet, ami nem is volt kérdés azok számára, akik látták őt az Üvegtigris 3 című filmben. Erika remek genetikával rendelkezik, emellett azonban a rendszeres pilatesnek is köszönheti eszméletlen popsiját. Több mint 1700 szavazattal szerezte meg az első helyet, míg az ezüstérmes Bódi Sylvi közel 1000 szavazatot kapott.

A legszebb combok: Tóth Gabi

Ebben a mezőnyben volt a legszorosabb a verseny, az első helyet az X-Faktor mentora, Tóth Gabi énekesnő szerezte meg, aki sokszor szemtelenül rövid ruhákban mutatja meg tökéletes virgácsait. Gabi 1072 szavazattal győzött, ám nem sokkal maradt el tőle Csobot Adél 954 vokssal, Demcsák Zsuzsa 843 és Szandi 767 szavazattal.

Forrás: RTLKlub