Nagyon lepukkant Leonardo DiCaprio

Forrás: NORTHFOTO -
modell Bora Bora pocak Leonardo DiCaprio nyaralás Toni Garrn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történhetett? Hatalmas pocakot növesztett a színész.

Valamit már sejthettetek, amikor Jude Law és Zimány Linda csókján felbuzdulva megkérdeztünk titeket, melyik világsztárnak hagynátok magatokat egy hasonló szituációban. Leo épp, hogy felfért a dobogóra. Bár szép az a harmadik hely, Leonardo DiCaprio legutóbbi fotóit elnézve - amelyeket ide kattintva nézhetsz meg - mégsem vagyunk egészen meggyőzve ennek érdeméről.

Leonardo DiCaprio és barátnője, Toni Garrn Los Angeles utcáin Forrás: NORTHFOTO

A 39 éves színész mintha az utóbbi időben kissé elengedte volna magát. Nemrég 21 éves csajával, Toni Garrnnal, a Victoria's Secret modelljével vakációzott Bora Borán. A lány kifogástalan alakja mellett nem lehetett nem észrevenni Leo egyre nagyobb pocakját. Ahogy pár hete Los Angelesben sem, amikor a színész fehér pólója látni sejtette az utóbbi időben felszaladt kilókat.

Molnár Andi lába tökéletes – ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20140414-szombat-esti-laz-a-nagy-felrelepes-igy-edz-molnar-andi.htmlMolnár Andi évek óta benne van a Szombat Esti Láz táncos csapatában, mi pedig a kezdetek óta irigykedve figyeljük izmos, mégis roppant nőies és formás lábait. Persze a sok tánc megtette a hatását, Andi azonban nem csak így szabadul meg a felesleges kalóriáktól. Bárdos András táncpartnere a Life.hu-nak mesélt edzésmódszeréről.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy öltöztök ti: imádnivaló tavaszi szettekhttp://www.life.hu/trend/20140325-igy-oltoztok-ti-tavaszi-szettek.htmlImádjuk a tavaszt a kellemes napsütéssel, a madárcsicsergéssel, és persze a sok színpompás szettel. Sorozatunk legújabb részében ugyanis ezek következnek, méghozzá egyenesen Budapest utcáiról. Így öltöztök ti!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huSokkoló - 150 holttestet evett meg a kannibál testvérpárhttp://www.life.hu/news/20140414-emberi-holttesteket-evett-egy-pakisztani-kannibal-testverpar.htmlArifot és Farmant 2011 áprilisában tartóztatták le, miután kiderült, hogy a helyi temetőből kiástak és megettek 150 emberi holttestet – írja az Independentre hivatkozva az Origo.hu. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.