Lombikban foganhatott a monacói hercegi pár gyermeke

Forrás: AFP/Valery Hache -
lombikprogram II. Albert monacói herceg Charlene Wittstock Andy Vajna hercegi pár mesterséges megtermékenyítés Monaco Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Albert monacói uralkodó felesége, Charlene Wittstock mesterséges megtermékenyítés segítségével eshetett teherbe.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, május végén hozták nyilvánosságra, hogy Monaco hercegnője, Charlene babát vár. A gyerekvállalásig rögös út vezetett: még az esküvő előtt a dél-afrikai szépség megszökött a palotából. Azon bukott ki, hogy Albertnek feltehetően nemcsak két törvénytelen gyermeke van, hanem több is.

Forrás: AFP/Valery Hache

A 2011-es esküvő tájékán egy kis időre megint elvonultak a viharfelhők, majd ismét olyan hírek kaptak szárnyra, hogy válságban van a kapcsolatuk. Úgy tűnik, a születendő baba ismét megmenti a pár frigyét: egy hete közleményt adtak ki, hogy úton van első gyermekük. A Best magazin szerint Charlene mesterséges úton eshetett teherbe. A pár 3 évnyi próbálkozás után döntött a lombikmódszer mellett, mivel az idő sürgette őket, hiszen Albert már elmúlt 56 éves.

A házaspár gyermeke Grace Kelly unokája lesz. Ha igaz a lombikprogramról szóló hír, akkor a kicsi lehet az első olyan uralkodó a világon, aki ilyen módszerrel fogant.

Korábban egyébként Andy Vajna és felesége, Timi kapcsán vetődött fel, hogy szintén hasonló eljárással tervezik a közös babát.

Stohl András apás szülést tervezhttp://www.life.hu/csalad/20140606-stohl-andras-szinesznek-hamarosan-megszuletik-kisfia-a-lelkes-kispapa-apas-szulest-tervez.htmlA színész már alig várja kisfia születését. A gondoskodó kispapa ugrásra készen várja, hogy párjával a szülőszobára siethessen.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huCuki fotón Kovács Ági és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140606-kovacs-agnes-olimpiai-bajnok-uszono-es-haromeves-kisfia-szelfije.htmlOlimpiai bajnok úszónőnk gyermeke a napokban ünnepelte 3. születésnapját. A jeles eseményről Ági bájos fotóval emlékezett meg.CsaládOrigoMegtermékenyítő központban foganhat Vajnáék gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140605-andy-vajna-es-vajna-timea-gyereket-szeretne-a-baba-megtermekenyito-kozpontban-foganhat-meg.htmlVajna Tímea néhány éven belül szülne férjének, már utána is nézett a lehetőségeknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.