II. Albert monacói uralkodó felesége, Charlene Wittstock mesterséges megtermékenyítés segítségével eshetett teherbe.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, május végén hozták nyilvánosságra, hogy Monaco hercegnője, Charlene babát vár. A gyerekvállalásig rögös út vezetett: még az esküvő előtt a dél-afrikai szépség megszökött a palotából. Azon bukott ki, hogy Albertnek feltehetően nemcsak két törvénytelen gyermeke van, hanem több is. 

Forrás: AFP/Valery Hache

A 2011-es esküvő tájékán egy kis időre megint elvonultak a viharfelhők, majd ismét olyan hírek kaptak szárnyra, hogy válságban van a kapcsolatuk. Úgy tűnik, a születendő baba ismét megmenti a pár frigyét: egy hete közleményt adtak ki, hogy úton van első gyermekük. A Best magazin szerint Charlene mesterséges úton eshetett teherbe. A pár 3 évnyi próbálkozás után döntött a lombikmódszer mellett, mivel az idő sürgette őket, hiszen Albert már elmúlt 56 éves.

A házaspár gyermeke Grace Kelly unokája lesz. Ha igaz a lombikprogramról szóló hír, akkor a kicsi lehet az első olyan uralkodó a világon, aki ilyen módszerrel fogant.

Korábban egyébként Andy Vajna és felesége, Timi kapcsán vetődött fel, hogy szintén hasonló eljárással tervezik a közös babát.