Hódíts látványos, tűzött-fonott frizurával

frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó fonás tűzött frizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jöjjön egy olyan frizura, amiért kicsit dolgozni kell. Ez nincs készen 10 perc alatt, de egyáltalán nem lehetetlen elkészíteni. Mutatom lépésről lépésre ezt az elegáns, különleges technikát.
Imádnivaló és egészséges - így készül az epres-kókusztejes jégkrémhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140609-hogyan-legyek-jo-no-epres-kokusztejes-jegkrem-hazilag.htmlSzeretsz büntetlenül nassolni? Ma mutatok egy csodás, könnyen elkészíthető és egészséges finomságot, ami ráadásul szuperül hűsít a meleg napokon.Hogyan legyek jó nő--Íme a természetes hidratáló csodaszerhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140522-hogyan-legyek-jo-no-borapolas-szortelenites-utan.htmlTermészetes módon szeretnéd táplálni a bőrödet szőrtelenítés után? Nem lehetetlen! Mutatok egy csodás hidratálót!Hogyan legyek jó nő--Meglepetés-videót forgattunk a rajongókkalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140605-hogyan-legyek-jo-no-a-rajongok-keszitettek-salat-a-csajfeszten-takacs-noraval.htmlA hétvégén a Hogyan legyek jó nő? sorozat stábja is a Life.hu Csajfeszten járt. Nagyon kellemes, csajos délutánt töltöttünk együtt a lányokkal, ahol többek között a tévézés, videokészítés rejtelmeibe is bepillanthattak. Az eredményt pedig itt láthatjátok!Hogyan legyek jó nőFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.