A héten még javában zajlik a focivébé, így ideje volt meglesni, hogyan is szurkolnak a leglelkesebb drukkerek. De láttunk még elpuskázott cipőválasztást és meglepően csinos szetteket is a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Így szurkolnak a profik

Korábban már mutattunk szuper focivébés sminkeket, és úgy tűnik, voltak, akik meg is fogadták tippjeinket. A csodaszép mexikói drukkerlány visszafogott make up-ot választott szemben a francia szépséggel, aki nem kevés arcfestéket használt el arca tökéletesítésére. Bár sajnos már mindkét csapat távozott, nekünk ezek voltak a heti kedvenc szurkolólány-sminkjeink. 

Fehér vagy színes? Nyárra mindkettő tökéletes

Katalin hercegnő a héten nem kapott vetélytársat, így jól belehúzott: egy bájos fehér Zimmermann csipkeruhában szurkolt Wimbledonban. A kreációt egyébként két hónappal ezelőtt már viselte, itt meg is mutattuk. Szeretjük Katalinon a fehéret, ám különösen örültünk, hogy a pasztellszínek és a sok kék után végre egy igazán élénk színnel is próbálkozott - remekül állt neki az élénk eperszín is. 

Vigyázz a szandállal! 

Tény, hogy Suki Waterhouse stílusa látványosan finomodott, amióta a világ egyik legszexibb pasijának oldalbordája lett, ám néhány választásával még mindig nem értünk egyet. A szöszi modell a fáradtrózsaszín Burberry Prorsum ruhához egy lényegesen közönségesebb, ormótlan platformszandált választott - szerintünk kár volt. Beatrix yorki hercegnő viszont meglepően csinosan festett az álomszép Nicholas Oakwell kreációban. Hogy még véletlenül se tűnjön esküvői szettnek, a hercegnő zöld clutchot és levendulaszínű szandált választott. Jól tette, bár nekünk bőven elég lett volna kétféle szín is. 

Öltözz vörös démonnak!

Számunkra a tűzvörös nem kifejezetten nyári szín, ám vannak, akik ezt nem így gondolják. Naomi Campbell Givenchy kreációjának a színe meseszép volt, ám nem lehetett jó érzés ezt a nehéz anyagot viselni a nyári melegben... Gemma Arterton színésznő egy Prabal Gurung szettre voksolt, ami remekül kiemelte a világsztár tökéletes alakját és kockahasát. Tanulj, Naomi!

Akik alaposan mellélőttek

A múlt héten ódákat zengtünk Keira Knightley szettjeiről, ám a héten ez sajnos nem sikerül. Az angol színésznő egy Chanel szoknya-nadrág szettet választott, ami finoman szólva sem nyerte el a tetszésünket. Hiába az extravagáns kreáció, ez már túl sok volt a jóból. Lady Victoria Hervey-nek még nem sikerült úgy felöltöznie, hogy jóindulattal azt mondhassuk, hűha! A heti partiszettjét látva leginkább a rémes szó jut eszünkbe.

A hét combjai

Szerencsére voltak azért fejlődőképes sztárok is: Taylor Swifthez remekül passzol a rövid overall és ez a sok szín, a legdögösebb focistabarátnő, Irina Shayk pedig végre annyit mutatott, amennyi bőven elég volt.