Legyél a legszexibb szurkolólány! Focinéző szettek csajoknak

fashion week focivébé fociVB ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a focit, és csakis a párod kedvéért tartasz vele meccset nézni? Szingli vagy, és bejönnek a focirajongó úriemberek? Netán lány létedre fanatikusan követed a világbajnokság eseményeit, és ki nem hagynál egyetlen meccset sem? Íme néhány tökéletes szett meccsnézéshez, nem csak rajongóknak. 

Csak kísérőknek

Feláll a szőr a hátadon a meccsnézéstől, és teljesen hidegen hagynak a gólok? Nem vagy egyedül, ám néha nem rossz dolog este, nagy társaságban, sok felbőszült rajongóval sörözni és meccset nézni - mindehhez pedig a sportos szett sem kötelező. Az overall idén is hódít, romantikus stílusban pláne!

1. Overall: Stradivarius, 2. Napszemüveg: Zara, 3. Nyaklánc: TopShop, 4. Táska: GAP, 5. Szandál: Bagatt

Sportos csajoknak

Imádod a vb időszakát, mert így minden este a pasiddal szervezhetsz meccsnézős programokat? Ezekhez az alkalmakhoz a szakadt farmer tökéletes választás, amihez társíthatsz egy laza trikót. Az sem baj, ha a színes melltartód kicsit átsejlik - ez ugyanis idén nagyon trendi!

1. Melltartó: Triumph, 2. Napszemüveg: Mango, 3. Póló: Zara, 4. Farmer: Gap, 5. Óra: Baby-G, 6. Öv: GAP, 7. Papucs: Vagabond, 8. Táska: Lengyel Zsuzsi

Elvetemült szurkolólányoknak

Képtelen vagy másra gondolni, csak arra, ki nyeri a világbajnokságot, és bejártad már a legjobb kiülős helyeket, ahol meccset lehet nézni? Vagy egyszerűen csak megfertőzött a pasid foci iránti vágya, ezért már ki is próbáltad a legdögösebb szurkolólány-sminkeket? Ha mindez igaz rád, ám eszed ágába sincs focimezben szurkolni, akkor öltözz a a te vagy a párod kedvec csapatának színeibe. Mi Hollandiát választottuk, nem véletlenül:-)

1. Medál: Thomas Sabo, 2. Ruha: H&M, 3. Farmerdzseki: Stradivarius, 4. Nyaklánc: Bijou Brigitte, 5. Cipő: Decathlon, 6. Táska: TheBétaVersion

Ismerkedj szurkolás közben

Szingli csajként biztosan tudod, hogy a szabadtéri focinézős helyeken remekül lehet ismerkedni félidőben vagy a meccsek után. Ehhez pedig nem feltétlenül kell edzőcipőbe bújnod. Arra nem buzdítunk, hogy tűsarkúban tipegj a gyepen, ám egy szexi forrónaci magas talpú szandállal és aprócska toppal még pont belefér a sportosan szexi kategóriába.

1. Kimonó: H&M, 2. Nyaklánc: Mango, 3. Top: Mango, 4. Farmersort: Zara, 5. Szandál: Zara, 6. Karkötő: TopShop

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.