Megmutatta kislányát a savval leöntött arcú nő

Forrás: Facebook/Katie Piper, Northfoto -
modell exbarát sav Katie Piper kislány támadás szerelem alapítvány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell, Katie Piper, akit exe savval öntött le, ma már boldog anyuka.

Az egész világ Katie Piperre figyelt 2008-ban, amikor volt barátja savval öntette le arcát egy általa felbérelt férfival.

Forrás: Facebook/Katie Piper, Northfoto

Az akkor 24 éves lány azóta túl van a tragédia okozta borzalmakon: tévéműsora van a Channel 4 csatornánál, valamint egy alapítványt működtet a hozzá hasonló nők számára. Az egykori modell nem is lehetne boldogabb, hiszen nemrég életet adott első gyermekének, akit a Mail Online-nak mutatott meg – a képeket ide kattintva nézheted meg.

Savfürdő a bűnös, engedetlen asszonyoknak

A sósav vagy kénsav egy rendkívül erős maró hatású szer, amely bőrrel érintkezve vagy légutakba kerülve szörnyűséges roncsolást okoz: szó szerint lemarja a bőrt és az izomszöveteket is az érintett részről. A savtámadás célja nem csupán a fájdalom - a témáról ide kattintva olvashtasz többet.
Megrendítő divatfotókon a savval leöntött arcú nőkhttp://www.life.hu/trend/20140813-savval-leontott-arcu-nok-alltak-modellt-egy-fotosorozathoz.htmlÖt fiatal indiai nő vállalta fel savtámadással szétroncsolt arcát egy egyedülálló fotósorozatban.TrendOrigoSavfürdő az engedetlen, bűnös asszonyoknakhttp://www.life.hu/drlife/20140425-valtozott-a-nok-elleni-eroszak-modszere-sosavval-tanitjak-moresre-az-engedetlen-bunos-noket.htmlVáltozott a nők elleni erőszak módszere - sósavval tanítják móresre az engedetlen, bűnös asszonyokat. A Life.hu a Föld számos pontján fellelhető borzalmas jelenséget járja körül.Dr. Life--A kórházigazgató öntötte a savat a nő vallomása szerinthttp://www.life.hu/bulvar/20130624-a-savval-leontott-no-a-szembesitesen-felismerte-tamadojaban-a-budapesti.htmlSzembesítették támadójával a savval leöntött nőt. Az asszony a férfi szemébe mondta, hogy felismeri benne a támadót - tudta meg a Blikk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.