Apa lesz George Clooney: Terhes a menyasszonya?

Forrás: Facebook/Life&Style Weekly -
terhesség George Clooney szülés gyermek család alapítás Amal Alamuddin pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life & Style Weekly magazin címlapon hozta le, hogy a szexi világsztár bizony apai örömök elé néz.

A lap tudni véli, hogy ezért is ilyen sürgető a sztárpár egybekelése, mert Amal Alamuddin a kis Clooney-t hordja a szíve alatt. A címoldal tanúsága szerint pedig ez könnyen elképzelhető.

Clooney anyósa nem támogatja az esküvőt. Forrás: Facebook/Life&Style Weekly

Különös egybeesés, hogy George exe, Stacy Kiebler is épp a napokban posztolt magáról egy gyönyörű, pocakos fotót. Izgatottan várjuk hát a fejleményeket, nagyon örülnénk ugyanis az újabb kis trónörökösnek.

Nők, akik megvoltak George Clooney-nak:

Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekelt, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár. Íme ők!
Jennifer Garner NEM terheshttp://www.life.hu/csalad/20140806-jennifer-garner-nem-terhes-szovivoje-erositette-meg-a-hirt.htmlA 42 éves színésznő szóvivőjén keresztül reagált a találgatásokra.Család--Friss fotók: Mila Kunis már nagyon terhes, Zoe Saldana még nem annyirahttp://www.life.hu/csalad/20140729-mila-kunis-szineszno-es-zoe-saldana-szineszno-megmutatta-terhespocakjat.htmlMindig szeretjük tudni, hogyan gömbölyödik az éppen babát váró sztárkismamák pocakja. Most Mila Kunisról és Zoe Saldanáról is friss fotók készültek.Család--Scarlett Johanssonnak 9 hónapos terhesen kötik be a fejét?http://www.life.hu/intim/20140723-scarlett-johansson-es-volegenye-romain-dauriac-augusztusban-osszehazasodnak-akkor-a-szineszno-9.htmlA szőke bombázónak nemsokára megszületik az első gyermeke. Lehetséges, hogy még a kicsi világra jötte előtt megházasodik a színésznő?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.