Elkészült az IceBucketChallenge halloweeni jelmeze

Forrás: Facebook/IceBucketChallenge -
jelmez jeges vödör jótékonykodás IceBucketChallenge Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezzel a kosztümmel tuti, hogy tarolni fogsz a halloweeni bulin. És még jótékonykodhatsz is!

Míg hazánkba nemrég kezdett el begyűrűzni a jeges vizes nyakonöntés, addig a tengerentúlon már halloweenra készülnek az IceBucketChallenge ihlette jelmezzel. Igen, jól olvastad: nem kell még egyszer magadra borítanod a vizes vödröt, a „művíz" és a „műjég" megteszi a hatását ezek helyett is.

Forrás: brandsonSale

A Jonathan Weeks tervezte darabokat 40 dollárért lehet beszerezni az interneten, amelyből 10 dollárt a kezdeményezés eredeti céljára, az ALS nevű betegség elleni küzdelemre ajánlanak fel. Így lehet tehát száraz bőrrel megúszni a jótékonykodást.

Mi ez az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés az ALS nevű betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, meglehetősen egyedi módon: híres és nem híres emberek kihívottjai ragadnak jeges vizes vödröt és öntik fejükre annak minden tartalmával együtt. Hogy bizonyítsák tettüket, videón rögzítik is – a témáról IDE kattintva olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.