Durván szivatták a modellek Kendall Jennert

Forrás: AFP/Randy Brooke -
ital fashion week modell Kim Kardashian szívatás Kendall Jenner igazságtalanság hírnév Fashion Week New York cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a hírnév nem minden esetben jár előnnyel. Legalábbis akkor nem, ha épp Kim Kardashian által szerezted azt.

Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Kendall Jenner sikert sikerre halmoz modellként. Ha hinni lehet a híreszteléseknek, a Kardashian família egyik legifjabb tagját sokat szívatták a New York-i divathét alatt.

Forrás: AFP/Randy Brooke

Mielőtt sajnálni kezdenénk Kendallt, hozzátennénk: a leányzó éppen Milánóban szeli a kifutókat, a tervezők pedig állítólag odáig vannak érte. Egyébként nem először érzi úgy a Kardashian féltestvér, hogy a neve inkább hátrány, mint előny - ITT anno arról beszélt, sokszor legszívesebben letagadná, kicsoda is valójában.

Narancslébe mártott pamutgolyó és cigaretta

Mi, földi halandók csak innen távolról ámulunk és bámuljuk a modellek csillogó világát, ám keveset tudunk arról, valójában mi is zajlik a színfalak mögött. Tavaly egy veterán modell, Carré Otis tálalt ki néhány sokkoló részletet a hajdani időkből, amelyről IDE kattintva olvashatsz, a Vogue egykori szerkesztője pedig elbocsátása után mesélt arról, hogyan tartják magukat vékonyan a manökenek - erről ITT tudhatsz meg többet. A narancslébe mártott pamutgolyóról Eddie Murphy lánya mesélt, részlekért kattints IDE.
New York-ban nem minden modell csont és bőrhttp://www.life.hu/trend/20140906-plus-size-modellek-a-new-york-i-divathet-divatbemutatoin.htmlMég mindig divat a plus size! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a modellalkatúaknál teltebb lányok is a kifutóra léptek a New York-i divathét egy-egy bemutatóján. A klasszikus modellek mellett jó ránézni ezekre a lányokra!Trend--Gazdagok és szépek: topmodellek, akik rocksztárokhoz mentek hozzáhttp://www.life.hu/intim/20140816-adam-levine-behati-prinsloo-kate-moss-lily-aldridge-modellek-akik-rocksztarhoz-mentek-hozza.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasi című cikkünkben összegyűjtöttük már, mitől lesznek még vonzóbbak számunkra a pasik. A borosta és az öltöny mellett szerepelt az összeállításunkban a gitár és a mikrofon is, így nem is kell túlragozni, mitől is olyan csábítóak számunkra a zenészek. Azok a pasik pedig, akik szinte bárkit megkaphatnak, előszeretettel válogatnak a leggyönyörűbb nők közül. Íme, a Life.hu kedvenc topmodell-rocksztár kapcsolatai.Intim--Narancslébe mártott pamutlabda a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130612-lifenight-narancslebe-martott-pamutgolyot-esznek-a-modellek-hogy-megorizzek-vekony.htmlEddie Murphy modell lánya, Bria kitálalt, mi folyik a divatvilág színfalai mögött: narancslébe mártott pamutlabdát esznek a lányok, hogy vékonyak maradhassanak.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.