Úgy tűnik, a hírnév nem minden esetben jár előnnyel. Legalábbis akkor nem, ha épp Kim Kardashian által szerezted azt.

Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Kendall Jenner sikert sikerre halmoz modellként. Ha hinni lehet a híreszteléseknek, a Kardashian família egyik legifjabb tagját sokat szívatták a New York-i divathét alatt.

Forrás: AFP/Randy Brooke

A 18 éves lányt néhány modell piszkálta állandó jelleggel, egyikük például Kendall italában nyomta el a cigarettáját – mindezt azért, mert igazságtalannak érzik azt, hogy szerepelhetett a divatshow-kon. „Még ha bántották is Kendallt, ő ezzel biztosan nem foglalkozott. Lefoglalja a kemény munka és nagyon élvezi, amit csinál" – mondta a sztárcsemete egyik közeli forrása.

Mielőtt sajnálni kezdenénk Kendallt, hozzátennénk: a leányzó éppen Milánóban szeli a kifutókat, a tervezők pedig állítólag odáig vannak érte. Egyébként nem először érzi úgy a Kardashian féltestvér, hogy a neve inkább hátrány, mint előny - ITT anno arról beszélt, sokszor legszívesebben letagadná, kicsoda is valójában. 

Narancslébe mártott pamutgolyó és cigaretta
Mi, földi halandók csak innen távolról ámulunk és bámuljuk a modellek csillogó világát, ám keveset tudunk arról, valójában mi is zajlik a színfalak mögött. Tavaly egy veterán modell, Carré Otis tálalt ki néhány sokkoló részletet a hajdani időkből, amelyről IDE kattintva olvashatsz, a Vogue egykori szerkesztője pedig elbocsátása után mesélt arról, hogyan tartják magukat vékonyan a manökenek - erről ITT tudhatsz meg többet. A narancslébe mártott pamutgolyóról Eddie Murphy lánya mesélt, részlekért kattints IDE.