James Middletonnal az ABC News ült le beszélgetni, és egy csomó érdekes dolgot osztott meg nővéréről, nagybácsi szerepéről és sok más egyébről.

Vége a rosszulléteknek! Sokkal jobban érzi magát Katalin hercegnő – legalábbis testvére, James Middleton szerint.

Forrás: AFP

A hercegnő 27 éves öccse valószínűleg újdonsült édességmárkája apropóján érkezett az ABC News műsorába, és itt osztotta meg a hírt a második gyermekét váró nővére állapotáról: „Jobban van. Az őt kínzó akut reggeli rosszullétei nem voltak ismeretlenek, de azt hiszem, már javulófélben van" – mondta a Middleton fiú.

Régi ismerőseként üdvözölhette a reggeli émelygést és a folyamatos hányingert Katalin hercegnő. Vilmos herceg nejét már György herceggel a pocakjában is kínozta a terhességi rosszullét - ahogyan akkor is, most sem véletlenül vetődött fel a találgatás, miszerint ikreket vár. 

Mi több, azt is elárulta, annak idején nem édesanyjuktól, Carole Middletontól, hanem tőle kapta Vilmos és Katalin Lupo nevű spánieljét, amelyet nászajándéknak szánt. Ám nem csak így próbál meg kedveskedni nővére családjának: ahogy ő mondja, minél „kúlabb" nagybácsija szeretne lenni György hercegnek. De cuki!