Egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a hírt, hogy a Jóbarátok színésznője bejelentse: gyermeket vár. Bár az utóbbi időben róla készült fotók szerint eléggé kikerekedett, mint kiderült, ennek egészen más oka van.

Se a terhességnek, se a jegygyűrűnek nincs köze ahhoz, hogy Jennifer Aniston felszedett magára az utóbbi időben néhány pluszkilót.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A színésznő egy kérdezz-felelek találkozón árulta el, hogyan alakította át magát legújabb Cake című mozifilmjének kedvéért, amelyben egy autóbalesetet szenvedett, krónikus fájdalommal küzdő nőt alakít. „Tulajdonképpen két és fél hónapon át nem edzettem. Abbahagytam a sportot és kevésbé figyeltem oda az étrendemre. Továbbra is egészségesen éltem, de többet megengedtem magamnak" – magyarázta Jen, aki még a haját is sötétebbre hagyta a karakter kedvéért.

Jennifer Aniston tulajdonképpen két éve vár folyamatosan gyereket: először 2012 decemberében röppent fel a hír egy fotója kapcsán, utána egész 2013-ban napirenden volt a téma, aminek végül ő maga vette elejét és jelentette ki: nem terhes. Később elárulta, párja, Justin Theroux az, aki imádja etetni. Így már azért érthető.