Kim Kardashian Emily Blunt mustra Angelina Jolie Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa frizurák, rémes összeállítások és Angelina Jolie meglepő választása tette divat szempontjából színessé november utolsó hetét. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.

Sztárdömping

Villantások és elegancia az American Music Awards-gálán - íme, a legütősebb darabok!

Világsztárok hófehérben

Kim Kardashianban és Angelina Jolie-ban valószínűleg nincs túl sok közös vonás, a héten azonban mindketten fehér ruhára szavaztak. Míg Kim a szokásos garbónyakra voksolt, addig Brad Pitt felesége egy Ralph & Russo Couture ruhacsodában pózolt az Unbroken című film premierjén. Mindketten remekül festettek, nem igaz?

Hétköznapok Amal módra

Amal Alamuddint Clooneyt már hónapokkal ezelőtt stílusikonnak választottuk, amikor elaléltunk szebbnél szebb alkalmi ruhái láttán. A héten megmutatta, hogy nem áll tőle távol a szakadt farmer és a szolid kabátruha sem - ez utóbbiban ugyan kissé katalinhercegnősen festett, de sebaj!

Csak dögösen!

Julianne Moore általában biztonsági játékot játszik, a héten azonban egy ujjatlan bőrruhával kísérletezett, méghozzá a Balenciaga divatháztól. Az eredmény szuper, a vastag bokapántokért azonban még mindig nem rajongunk. Emily Blunt is nőiesre vette a figurát: a színésznő ragyogóan festett a letisztult David Koma darabban, a vállra akasztott kabátmegoldást pedig különösen imádtuk!

Kockák mindenütt

Salma Hayeken megszoktuk a mellbedobós szetteket, éppen ezért lepődtünk meg kockás kreációja láttán. Stella McCartney is hasonló mintákra voksolt, kicsit modernebb módon.

Ez ám a frizura!

A 15 éves énekesnő, Tallia Storm még Katy Perryt is lepipálta, már ami a merész frizurákat illeti. Talliánál aztán kellett a volumennövelő szer, bár ezt megszokhattuk tőle. Katy inkább a fejpántra és az eleganciára szavazott: nekünk nagyon bejött a sötét rúzs, cicaszem, extra frizura trió.

Heti jaj

Kim Kardashianmódra abszolút illik a garbónyak a vörös szőnyegre, Nicole Kidmannek azonban kár erőltetnie. A Prada ruha túlságosan zárt volt és komor, ezt pedig még a színésznő bongyori fürtjei sem tudták ellensúlyozni. Nicki Hilton pedig tökéletes iskolapélda arra, hogy a stílus nem jár karöltve a dúsgazdag szülőkkel - mi szavak helyett inkább csak megmutatjuk legújabb próbálkozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.