Hatalmas izmos, széles hát, kisebb mellek. Nagyon megváltozott az énekesnő külleme. 

Évek óta szorgalmasan látogatja a az edzőtermet Dér Heni. A sportolás eredményét nem először osztotta meg rajongóival, akik eleinte odáig voltak a kockás hasától, izmos karjától. Most azonban újabb fotót tett ki a Facebookra, amin mi is megdöbbentünk...

Forrás: Dér Habi/Facebook

... és oldalának követői is.  "Ekkora izom már csúnya", "Hol a melled?", "Vigyázz, ha így folytatod elveszted a nőiességed...", "Mint egy férfi mellkas", Ilyen és ehhez hasonló kommentek olvashatók a kép alatt. Mások védelmükbe veszik az énekesnőt: "Bomba forma!! gratulálok! fitt és szerintem nagyon dögös is!" - írja például egy rajongó.

 

Dér Heni a kőkemény edzéstervére esküszik
Dér Henivel tavasszal mi is beszélgettünk , ő pedig elárulta nekünk, igyekszik a személyi edzője által elkészített edzéstervet követni. Amióta így edz, tartja a formáját. "Egész nap rohanok, minden napom teljesen más, így akkor edzek, amikor van 2 szabad órám. Van, hogy egy héten csak három alkalommal jut erre idő, de van, hogy ötször is tudok mozogni valamit. Alapvetően igyekszem minden másnap mozogni." Heni a funkcionális edzésre esküszik – a saját testsúllyal és a szabad súlyokkal végzett gyakorlatok váltak be neki legjobban. 
Heni elárulta azt is, nem szokott diétázni, igyekszik azt enni, amit megkíván, az adagokra azonban odafigyel, mint ahogyan arra is, hogy napi 2-3 liter vizet megigyon.