Gyanús kép látott napvilágot Mrs. Clooneyról, ami pontosan elég volt a terhességével kapcsolatos pletykák elindításához. A sztárpár szóvivője is megszólalt az ügyben.

Repesve várja már a világ a hírt, hogy George Clooney és divatikonná avanzsálódott neje, Amal bejelentse: babát várnak. Az örök agglegénynek hitt Clooney és felesége háza táján már augusztusban felröppentek a terhességgel kapcsolatos pletykák – ám mint akkor kiderült, ez csak kacsa.

Az a bizonyos kép, amiről mindenki beszélForrás: Northfoto

Ugyanez látszik megismétlődni a napokban is, miután Amal hasa gyanúsan domborodott egy hollywoodi baráti vacsora alkalmával, ahová férjével, George Clooneyval érkezett. A sztárpár szóvivője nem sokkal a pletykák felröppenése után máris reagált: „Amal nem terhes." És ezzel újra lezártnak tekinthetjük a kérdést.

Az év legjobban várt sztáresküvője
Senki nem gondolta volna, hogy George Clooney egyszer igába fogja hajtani a fejét egy nő kedvéért. Márpedig így történt: a színész szeptemberben vezette oltár elé Amal Alamuddin ügyvédnőt. A gyönyörű menyasszonyról készült fotót ide kattintva nézheted meg, a ceremónia első képeit pedig ITT láthatod. Nemrég egy sosem látott kép látott napvilágot az újdonsült házasokról - kattints ide érte!