Babát vár George Clooney felesége, Amal?

Forrás: Northfoto -
terhesség hír George Clooney cáfolat Amal Alamuddin pletyka várandósság szóvivő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús kép látott napvilágot Mrs. Clooneyról, ami pontosan elég volt a terhességével kapcsolatos pletykák elindításához. A sztárpár szóvivője is megszólalt az ügyben.

Repesve várja már a világ a hírt, hogy George Clooney és divatikonná avanzsálódott neje, Amal bejelentse: babát várnak. Az örök agglegénynek hitt Clooney és felesége háza táján már augusztusban felröppentek a terhességgel kapcsolatos pletykák – ám mint akkor kiderült, ez csak kacsa.

Az a bizonyos kép, amiről mindenki beszél Forrás: Northfoto

Az év legjobban várt sztáresküvője

Senki nem gondolta volna, hogy George Clooney egyszer igába fogja hajtani a fejét egy nő kedvéért. Márpedig így történt: a színész szeptemberben vezette oltár elé Amal Alamuddin ügyvédnőt. A gyönyörű menyasszonyról készült fotót ide kattintva nézheted meg, a ceremónia első képeit pedig ITT láthatod. Nemrég egy sosem látott kép látott napvilágot az újdonsült házasokról - kattints ide érte!
Amal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141201-hiressegek-akik-nagyon-jol-oltoztek-2014-ben-amal-alamuddin-margot-robbie.html2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen.TrendAFPWow! Sosem látott, intim fotók a Clooney-Alamuddin esküvőrőlhttp://www.life.hu/intim/20141206-sosem-latot-fotok-kerultek-elo-a-george-clooney-amal-alamuddin-eskuvorol.htmlBármiben le mernénk fogadni, hogy a sármos George Clooney nők ezreinek a szívét törte össze, amikor kimondta a boldogító igent Amal Alamuddinnak. Nos, lányok, ne keseregjetek, inkább nézzétek meg azokat az esküvői képeiket, amelyeket még tutira nem láttatok! Intim--Mi tudjuk, hogyan lehetsz te is Mrs. Clooney!http://www.life.hu/trend/20141017-george-clooney-felesegenek-amal-alamuddin-eskuvoi-ruhaja-mar-kaphato-oscar-de-la-renta.htmlGeorge Clooney elkelt, ennek ellenére minden nő lehet Amal Alamuddin, aki magára ölti Oscar de la Renta esküvői ruháját. Már kapható!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.