Wow! Sosem látott, intim fotók a Clooney-Alamuddin esküvőről

Forrás: AFP/Pierre Teyssot -
esküvő George Clooney szerelem tánc Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármiben le mernénk fogadni, hogy a sármos George Clooney nők ezreinek a szívét törte össze, amikor kimondta a boldogító igent Amal Alamuddinnak. Nos, lányok, ne keseregjetek, inkább nézzétek meg azokat az esküvői képeiket, amelyeket még tutira nem láttatok! 

Vitathatatlan, hogy 2014 álomesküvője George Clooney és Amal Alamuddin egybekelése volt. A pár szeptember 28-án mondta ki a boldodító igent, pazar környezetben, a legnagyobb sztárok társaságában. Az eseménynek minden pillanatát dokumentálta a sajtó, mármint, amelyek voltak olyan szerencsések, hogy a közelébe kerülhettek. Az első fotókat a Helló! magazin készíthette el, de ha azt hittük, már mindent láttunk, tévedtünk. Most a Daily Mail hozott nyilvánosságra olyan fényképeket, amelyek eddig még sehol nem jelentek meg. Például a pár nyitótáncáról, tekintetükből pedig csak úgy sugárzik az egymás iránti imádat, amely különösen intimmé teszi a felvételeket. IDE KATTINTVA meg is nézheted ezeket.

Forrás: AFP/Pierre Teyssot

Mindent a Clooney-Amal esküvőről

A Hello! Magazine nem várt a lap megjelenéséig a részletek kieregetésében a George Clooney-Amal Alamuddin frigy kapcsán. A menyegzőt a velencei Aman Canal Grande luxushotelban tartották, ahová közel 30 országból érkeztek a vendégek: családtagok, barátok és olyan hírességek, mint például Angelina Jolie, Brad Pitt, Matt Damon, Bill Murray és a tanúja, Rande Gerber feleségével, Cindy Crawforddal. Amal Alamuddin ruháját végül nem McQueen, hanem a már többször is említett Oscar de la Renta tervezte, míg George Clooney szmokingját jó barátja, Giorgio Armani neve fémjelezte, öltözékére pedig a feleségétől kapott mandzsettagombok tették fel a koronát, amelyekre a „George" nevet íratta rá arabul. A pár hivatalosan hétfőn pecsételte meg házasságát. Nézd meg IDE kattintva, milyen ruhában tündökölt Amal a polgári szertartáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.