Az örömhírt a magánkórház közölte közösségi oldalán, ahol Bárdosi Sándor kedvese, Ildi világra hozta első gyermeküket, Bárdosi Sándor Alexet. A birkózó a Life. hu-nak mesélt kisfia születéséről.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bárdosi Sándor úgy tervezte, bent lesz felesége mellett a szülőszobán. A trónörökös végül január 14-én hajnalban 3350 grammal és 54 centivel, császármetszéssel jött a világra, a kisbaba és a kismama is jól vannak.

Forrás: facebook/Róbert Károly Magánkórház

"A kisfiú édesapja erős és masszív alkatát örökölte, ezért Ildikó törékenységéhez képest nagy babának bizonyult. A kismama hosszú ideig tartó hősies küzdelem után végül császármetszéssel hozta világra Alexet"  - olvasható a Róbert Károly Magánkórház közösségi oldalán, amely kétség kívül a hazai sztárok egyik kedvence, hiszen korábban Béres Alexandra is itt hozta világra második gyermekét

Sándor még az események hatása alatt, meghatottan nyilatkozott a szülésről.

" Én vittem be szülni Ildit, miután kedden reggel elfolyt otthon a szőnyegre a magzatvize. Először megijedtünk, majd bejöttünk a kórházba, ahol már várt az orvos. Végig Ildi mellett maradtam. Egy nagyon barátságos szülőszobában vajúdott, ahol csak mi, az orvosunk és a szülésznőnk volt, akik kizárólag velünk foglalkoztak. Én próbáltam lelket önteni a feleségembe, aki este 23 óráig vajúdott. Akkor mondta az orvos, hogy nem fog kiférni a baba, így végül császármetszést alkalmazott. Azt hittem, hogy a megváltozott körülmények miatt nem lehetek bent a kisfiam születésénél, de Ildi fejénél voltam végig a paravánnál. Egyszer csak hozták a kisfiamat, én vettem először a kezembe. Levették a felsőmet, rátették a mellemre, ahol azonnal megnyugodott. Jól sikerült baba. 4 nap múlva tudom hazavinni a családomat. Addig minden nap  a lehető legtöbbet bent leszek a kórházban. Ma hajnalban, amikor hazamentem, nem is tudtam aludni az izgalomtól" - mondta az újdonsült apuka.