Köztudottan imád vetkőzni, így meg sem lepődtünk a provokatív énekesnő legújabb sorozatán. De azért mégis: lehet-e fokozni a meztelenkedést?

Miley Cyrus már jó ideje anélkül is vetkőzik, hogy bárki megkérné rá. A Wrecking Ball című dalának klipjével alaposan felbolygatta maga körül az állóvizet, a 22 éves popsztár pedig azóta is töretlenül borzolja a kedélyeket hol melltartó, hol pedig bugyi (vagy épp mindkettő) nélkül.

Forrás: V Magazine

Ezúttal azonban kimondottan a V magazin kérésére vetkőzhette le minden gátlását és ruhadarabját. A lapnak, amelyik anno Cindy Crawfordot és a második gyermekét váró Christina Aguilerát is lemeztelenítette, Miley legjobb barátja, Cheyne Thomas készítette a polaroid képeket a Bangerz koncertturnéja különböző állomásain. További képekért kattints ide.

Forrás: V Magazine

Kíváncsiak vagyunk, mit szól a sorozathoz az énekesnő barátja, Patrick Schwarzenegger – hát még a híres apukája, Arnold Schwarzenegger és az anyuka, Maria Shriver, akinek a hírek szerint már eddig is megvolt a véleménye fia és Miley románcáról...

Sztárok, akikre 2014-ben talált rá a szerelem
Nem csupán Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger jött össze a múlt évben. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akiknek 2014 hozta el a szerelmet.