Amputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárja

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
divattervező modell kollekció kerekesszék kifutó New York-i divathét sztár láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt.

Azt már kezdetektől sejtettük, hogy az idei New York-i divathét más lesz, mint az eddigiek. Diane Von Furstenberg már korábban elhintette, mennyire szeretné, ha nem csupán vékony és tökéletes modellek léphetnének a kifutóra, később pedig itt történt meg, hogy a Down-szindrómás Jamie Brewer színésznőt választotta modelljéül Carrie Hammer divattervező.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Most az FTL Moda fogott össze egy gerincsérülések gyógymódjait támogató olasz alapítvánnyal, és 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatásához kerekesszékes modelleket is választott. A divatshow legnagyobb sztárja mégis az amputált lábú Jack Eyres lett, aki civilként személyi edzőként dolgozik.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A férfi, akinek egy betegség miatt kellett leoperálni lábát 16 éves korában, lett az első amputált lábú modell a New York-i divathéten. Az FTL Moda a hírek szerint a londoni Models of Diversity ügynökséggel fogott össze, akik testi fogyatékos modelleket közvetítenek világszerte.

Mert ki tökéletes?

Minden méret, minden testforma csodálatos. Egy karitatív szervezet testi fogyatékkal élőkről mintázott próbababákat, majd tette ki őket egy nagyváros forgalmas bevásárlóutcájának kirakataiba - nézd meg ITT!
A várandós Katalin elvarázsolta New Yorkothttp://www.life.hu/trend/20141208-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-new-yorkba-utazott-ime-a-fotok.htmlVasárnap megérkezett háromnapos útjára New Yorkba a hercegi pár. Trend--Ez az 5 éves divattervező kislány a legjobb dolog, ami a New York-i divathéten történhetetthttp://www.life.hu/trend/20150216-savannah-smith-5-eves-divattervezo-kislany-bemutatta-kollekciojat-a-new-york-i-divatheten.htmlSavannah Smith mindössze 5 éves, de máris ott a helye a világ egyik legimpozánsabb divathetén. Nagyon aranyos!Trend--Köszönjük, Katalin! 3 ruhadarab, ami a hercegnő miatt lett újra slágerhttp://www.life.hu/trend/20150108-katalin-hercegno-miatt-lett-ujra-nepszeru-a-fekete-harisnya-a-nude-cipo-es-a-military-kabat.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy amióta eljegyezte Vilmos herceg, Katalin igazi stílusikon lett. A nők világszerte követik a január 9-én 33 éves anyuka öltözködését, és ha a hercegnő például egy fast fashion márkától választ ruhát, azt szinte percek alatt elkapkodják Anglia-szerte. Jó pár ruhadarab neki köszönheti a "nagy visszatérést" - mutatjuk is a 3 legnépszerűbbet. Trend--Illusztris társaság jött össze a New York-i divathéten - Anna Wintournak pedig nincs jó pókerarcahttp://www.life.hu/trend/20150213-new-york-i-divathet-anna-wintour-beyonce-kim-kardashian-az-elso-sorban.htmlElég magas volt az egy négyzetméterre jutó világsztárok száma Kanye West bemutatóján. Természetesen a nagyasszony, Anna Wintour is tiszteletét tette, ám láthatóan nem viselte jól a gyerekzajt. Hogy ki visz ilyen eseményre egy kisgyereket? Megmutatjuk!Trend--Golden Globe: 25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20150112-golden-globe-2015-a-legszebb-es-legrosszabb-ruhak.htmlVégre! Beindult a díjátadószezon: a vasárnap esti Golden Globe-ra ugyanis minden filmcsillag igyekezett a legjobb formáját hozni. Meglepő módon idén ez sokaknak sikerült is: megmutatjuk kedvenc ruhakölteményeinket, és persze azt is, kik hibáztak a legnagyobbat.Trend--Egy jó fekete mindig divatos - Eláruljuk az új kávétrendekethttp://www.life.hu/kult/20150202-ujhullamos-kavezok-budapesten-a-legujabb-kavetrend.htmlEl sem tudod képzelni a reggeleket egy bivalyerős eszpresszó vagy egy habos kapucsínó nélkül? Eláruljuk, min ügyködnek mostanság a baristák. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.