Testi fogyatékosokról mintáztak próbababákat

Zürich modell kerekesszék próbababa Svájc végtag szervezet test fogyatékosság gerincferdülés tolószék amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden testforma és méret csodálatos. Egy karitatív szervezet testi fogyatékkal élőkről mintázott próbababákat, és tette ki őket Zürich bevásárlóutcájának kirakataiba.
Forrás: Facebook/Pro Infirmis

Az akció során olyan mindennapi emberekről mintázott próbababákat tettek Zürich bevásárlóutcájának kirakataiba, akik gerincferdülésesek, amputált végtagúak vagy épp tolószékbe kényszerülnek. A bábúkat egytől egyig híres svájci fogyatékkal élőkről mintázták. Hogy hogyan, az kiderül az alábbi videóból:

Megjelentek a teltkarcsú próbababákhttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-a-debenhams-uzletlanc-44es-meretu-probababakat-allitott-fel-nagybritanniaban.htmlPlasztikázott próbababák lepték el Venezueláthttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-eltulzott-aranyokkal-rendelkezo-probabakat-gyartanak-venezuelaban.html"Taszítja a csonk, ha hozzáér a bőréhez" - Hogyan lehet testi fogyatékossággal szexuális életet élnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111209-hogyan-lehet-testi-fogyatekossaggal-szexualis-eletet-elni.htmlIstennő született? Vagy csak egy fogyatékos, nyolckarú kislány?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110526-istennokent-tisztelik-indiaban-a-polymelias-kislanyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.