Egy spanyol művész és a felkérései alapján úgy tűnik, igaz a fenti állítás. Nézd meg, hogyan festenének kedvenc sztárjaid, ha súlyfelesleggel küzdenének!

Míg a legtöbb híresség azért küzd, hogy eltüntesse feleslegesnek ítélt pluszkilóit, addig egy spanyol származású művész, David Lopera éppen azon van, hogy még több súlyfelesleggel lássa el őket.

Forrás: News Dog Media

A 20 éves férfi olyan ismert sztárokat hizlal fel képmanipuláló programja segítségével, mint a pucér testét előszeretettel mutogató Kim Kardashian, Katy Perry, Iggy Azalea, Mila Kunis, Rita Ora vagy a Jégvarázs című mesefilm népszerű főszereplőnője, Elza. Ráadásul elég jól jövedelmezik az üzlet: Loperának tavaly körülbelül 200 hírességeket digitálisan felhizlaló megrendelése érkezett. További képekért kattints ide!

Forrás: News Dog Media

„Sokszor írnak férfiak és kérnek meg arra, hogy vágyaik híres tárgyát tegyem kicsit kövérebbé. Emma Watson, Jennifer Lawrence és Kim Kardashian a legnépszerűbb" – árulta el a művész, aki maga is egy gömbölyded barátnőt tudhat maga mellett. „Ezek a nők sokkal jobban néznek ki, amikor túlsúlyosak. A Jégvarázs mese Elzája is jobban tetszik, ha kicsit kövérebb – így néz ki egy igazi nő" – vallja Lopera, akinek nem titkolt szándéka ebből a szokatlan igényből elindítani karrierjét.