Kim Kardashian jobban néz ki 100 kilósan?

kövér Kim Kardashian Jennifer Lawrence plusz kiló Photoshop Katy Perry megrendelés Jégvarázs túlsúly Iggy Azalea Rita Ora képszerkesztő program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy spanyol művész és a felkérései alapján úgy tűnik, igaz a fenti állítás. Nézd meg, hogyan festenének kedvenc sztárjaid, ha súlyfelesleggel küzdenének!

Míg a legtöbb híresség azért küzd, hogy eltüntesse feleslegesnek ítélt pluszkilóit, addig egy spanyol származású művész, David Lopera éppen azon van, hogy még több súlyfelesleggel lássa el őket.

Forrás: News Dog Media

A 20 éves férfi olyan ismert sztárokat hizlal fel képmanipuláló programja segítségével, mint a pucér testét előszeretettel mutogató Kim Kardashian, Katy Perry, Iggy Azalea, Mila Kunis, Rita Ora vagy a Jégvarázs című mesefilm népszerű főszereplőnője, Elza. Ráadásul elég jól jövedelmezik az üzlet: Loperának tavaly körülbelül 200 hírességeket digitálisan felhizlaló megrendelése érkezett. További képekért kattints ide!

Forrás: News Dog Media
Chili, te csodás! Csípős ételekkel fogyott 60 kilót túlsúlyos férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150215-csipos-etelekkel-fogyott-60-kilot-a-ferfi.htmlSúlyos egészségügyi panaszai miatt döntött úgy Phil Zipser, hogy felveszi a harcot a plusz kilókkal. Bár extrém módját választotta ennek, neki, úgy tűnik, bevált.Ez Zsír!--Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányábanhttp://www.life.hu/trend/20150205-plus-size-modell-szerepel-a-sports-illustrated-legujabb-kampanyvideojaban.htmlA szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.TrendOrigoKim Kardashian rendszeresen összepisili magáthttp://www.life.hu/news/20150211-kim-kardashian-allandoan-osszepisili-magat-az-alakformalo-fehernemui-miatt.htmlA hír, ami nélkül senki napja sem lehet teljes: a valóságshow-sztár maga vallotta be, hogyan jár állandóan az alakformáló fehérneműivel.News--Futás pluszkilókkal? Naná! Dombóvári István most megmutatja, hogyan kell ezt csinálnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140815-dombovari-istvan-a-hazai-stand-up-comedy-nepszeru-alakja-fut-a-befitrun-futoversenyen.htmlDombi, a hazai stand-up comedy népszerű alakja gyermekkora óta küzd a pluszkilókkal. Volt, hogy erőfeszítését siker koronázta, ám a fogyás nem mindig jött össze neki. Ez azonban cseppet sem érdekli az életvidám férfit, aki a súlyfeleslege ellenére is olyan távokat képes futni, amennyit a legtöbb vékony ember sosem tudna teljesíteni.Ez Zsír!--Topless plus-size modell került az ikonikus magazin címlapjárahttp://www.life.hu/trend/20140627-chrissy-teigen-plus-size-modell-felmeztelen-a-gq-cimlapjan.htmlChrissy Teigen került a GQ Mexico júliusi számának címlapjára. És csak nagyon kevés ruhát visel.Trend--Jennifer Aniston kivirult - a jegygyűrű vagy a pluszkilók az oka?http://www.life.hu/ez-zsir/20141109-jennifer-aniston-jeggyurujevel-jelent-meg-kicsit-kikerekedett.htmlRégen láttuk Jennifer Anistont a vörös szőnyegen! A hétvégén azonban megmutatta, hogy néhány pluszkiló ide vagy oda, remekül érzi magát menyasszonyként, a vőlegénye oldalán.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.