Piros rúzs a karikás szemek ellen – Tényleg működik?

Forrás: Thinkstock -
ellenszer rúzs vörös karikás szem szépségtrükk videó blogger árnyalat ellentét piros szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szépségblogger szerint ennél hatásosabb módszer nem létezik a tekintetet elcsúfító sötét karikák ellen. Mi pedig már alig várjuk, hogy otthon is kipróbálhassuk a módszerét.

A reggeli tükörképek mumusa, a nők rémálma és a csodaszépnek szánt sminkek tönkretevője – ezek mind a karikás szem ismertetői. Hiába tudjuk az okokat, egy-egy rövidebbre sikerült éjszaka azonban akarva-akaratlanul becsúszhat.

Forrás: Thinkstock

Erre találtuk most ezt első pillantásra meglepő, ám a tapasztalatok alapján nagyon is működő módszert: tegyél a szemedre piros rúzst! A titok nyitja egyszerű tudomány. A narancsba áthajló vagy korall piros árnyalat szépen semlegesíti a színskálán éppen vele szemben álló kék árnyalatokat.

Így tüntesd el a karikákat!

A Life.hu szépségszakértője, Takács Nóra korábbanITT osztotta meg azokat az egyszerű, ám hatásos házi praktikákat, amelyekkel búcsút inthetsz a fáradtság jeleinek.

Az alábbi videó főszereplőnője, Deepica Mutyala lépésenként mutatja meg, hogyan alkalmazd ezt az egyszerű, ám nagyszerű sminktrükköt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.