Míg más szülőknek éppen a kisbabájuk születése utáni álmatlanul töltött éjszakák okozzák a legnagyobb gondot, addig a színésznő éppen ezeket a pillanatokat élvezi a legjobban.

Hat hónapja adott életet Ryan Goslinggal közös kislányának, Esmeralda Amadarnak Eva Mendes, aki elmondása szerint az anyaság minden percét élvezi. Sőt, még azokat az álmatlanul töltött éjszakákat is, amelyeket a gyermeke okoz.

Forrás: Ward Donna/ABACA/Ward Donna

„Tényleg élvezem ezeket az éjszakákat, mert így még jobban tudok kötődni a kislányomhoz" – mondta el a Women's Health magazinnak adott interjújában a színésznő, aki egyelőre nem szeretne okos tanácsokat osztogatni a gyermeknevelésről.

3 nő, aki jobban illene Ryan Goslinghoz, mint Eva Mendes
Bár már azóta a közös gyermekük is megszületett, mi még mindig nehezen hisszük el, hogy Hollywood ügyeletes sármőrje Eva Mendest választotta szíve hölgyéül. ITT összegyűjtöttük azokat, akik - szerintünk - sokkal jobban illenek Goslinghoz.

Hogy miért? „Nem igazán hiszem, hogy jogom lenne hozzá. Szeretném tiszteletben tartani az összes többi anyukát, akik valószínűleg azt kérdeznék, mit tudok én erről, hiszen csak néhány hónapja vagyok édesanya" – magyarázta Eva, aki párjával együtt sokáig hallgatott gyermeke születéséről - hogy miért, arról korábban ITT írt a Life.hu.