Félmeztelenül állt modellt a szuperdögös Alessandra Ambrosio

Forrás: Northfoto -
modell Alessandra Ambrosio Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret 33 éves angyalkája Malibun szexiskedett. A brazil szépség egy félmeztelen fotósorozathoz állt modellt.

Egy szál szakadt farmer, és egy gyönyörű, napbarnított test. Homokos strand, forró pillanatok, és persze Alessandra Ambrosio. Úgy hírlik, az erotikusra sikeredett fotózásra a modell párja, Jamie Mazur is elkísérte kedvesét, és két gyermekük, Noah és Amja is jelen voltak, amikor mamájukat félmeztelenül fotózták.

Forrás: Northfoto

Ez persze nem annyira meglepő, tavaly októberen ugyanis a szexi mami anyaszült meztelenül címlapozott, ahol formás testét mindössze egy nyakkendő takarta. A szexi fotóért kattinst ide!

Dögös popót és végtelen lábakat villantott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150321-jennifer-lopez-dogos-popot-es-vegtelen-labakat-villantott-jennifer-lopez.htmlA kétgyermekes énekesnőről szinte minden héten bebizonyosodik, milyen dögös. Photoshop-mentesen, smink nélkül, és a való életben is álomszép. Nem csoda, hogy mindenki ilyen alakot, combot, popsit és cickóket szeretne, mint az övé.TrendMég mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150321-meg-mindig-brutaldogos-paris-hilton-fehernemus-kepet-posztolt-az-instagramjara.htmlParis Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról.TrendDöbbenet! Smink nélkül indult éjszakai shoppingra Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20150307-angelina-jolie-smink-nelkul-indult-ruhakat-cipot-es-ekszereket-nezegetni-es-vasarolhatni.htmlÚjabb sokkoló képsorok Angelina Jolie-ról. Brad Pitt neje smink nélkül, karikás szemekkel és fáradt arccal, az éj leple alatt próbált bevásárolni a Beverly Hills-ben lévő Saint Laurent-ban. Sajnos azonban lefényképezték.Trend--Ha hozzámentem a világ legjobb pasijához, többé nem kell hajat mosnom?http://www.life.hu/trend/20150307-adam-levine-25-eves-felesege-behati-prinsloo-igenytelen-csapzott-es-kocos-a-ferje-koncertjan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a világ egyik legszexibb csávója, Adam Levine, és a Victoria's Secret angyalkája, a 25 esztendős Behati Prinsloo egy ideje férj és feleség. Mondhatjuk, hogy ezen már túltettük magunkat, amellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy miért is jár ez a tény kéz a kézben az igénytelenséggel.Trend--Divatbemutatón szexiskedik Tatár Csilla és Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150306-tatar-csilla-es-sarka-kata-a-daalarna-divatbemutatojan-szexiskednek.htmlSarka Kata és Tatár Csilla a Daalarna divatbemutatóján tették tiszteletüket péntek este a Millenárison. Természtesen most is übercsinosan.TrendEgyre csak fogy Sarka Kata: Most egy jótékonysági esten díszvendégeskedetthttp://www.life.hu/trend/20150228-egyre-csak-fogy-sarka-kata-egy-jotekonysagi-esten-diszvendegeskedett.htmlMég el sem csitult a legutolsó fogyókúrás botrány Sarka Kata Facebook oldalán, máris újabb fotóval eteti rajongóit, melyen még a korábbiaknál is vékonyabb. Aggódnunk kéne?TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.