Amanda Seyfried heti stílusmustra mustra Zoe Saldana Maisie Williams Gwen Stefani Katie Holmes Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre néhány igazi stílusikon lépett a vörös szőnyegre, és meg kell hagyni, ők még a hétköznapokban is tudják, hogyan kell igazán csinosan felöltözni. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Fekete kedvencek

Jordana Brewster crop topja és A-vonalú szoknyája nagy kedvencünk volt a héten. A sötét szetthez jó választás volt az élénk színű cipő. Hamarosan jön a crop top szezon, de kizárólag akkor hordd ezt a fazont, ha olyan lapos a hasad, mint Jordanának! Channing Tatum csinos felesége, Jenna is kétrészesben állt a kamerák elé. Fekete Azzaro szoknyájához visszafogott, mégis szexi felsőt választott.

Jenniferek divatoznak

JLo már megint olyan gyönyörű ruhában állt vörös szőnyegre, hogy a szavunk is elállt. Zuhair Murad ruhacsodáját mintha direkt Jennifer bronzos bőréhez találták volna ki. Egyszerűen imádjuk!
Bár Jennifer Lawrence a Serena című filmmel egyelőre nem arat nagy sikert, de ez a Dior ruha garantáltan közönségdíjas lesz. A hozzá választott cipőt azonnal lecserélnénk, de mindkét Jennifer ruháját és persze bomba alakjukat is elfogadnánk.

Farmer mindörökké

Farmernadrágot akárhová hordhatunk, de a farmeringgel és a farmerruhákkal nem egyszerű bánni. Gwen Stefaninak és Katie Holmesnak azonban remekül sikerült. Gwen denim jumpsuitot választott, ami valljuk be, nem mindenkin állna úgy, ahogy az énekesnőn. A rúzsért és a napszemüvegért külön csillagos ötöst adunk Gwennek. Nézzük meg jól Katie Holmest is: pontosan így kell hordani a farmeringet!

Kertésznaci, boyfriend jeans vagy trapéz?

Eláruljuk, mi a divat idén tavasszal, milyen farmert érdemes hordanod az alakodnak megfelelően. Olvasd el ITT!

A legtavasziasabb táska

Maisie Williams, a Trónok harca sztárja olyan táskával indult egy tévéfelvételre, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. A ruhája zöld mintájához választotta a béka alakú táskát, ami bizonyára elég megosztó darab, de bevalljuk, mi odavagyunk érte!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik a táska?

A hét leghatalmasabb szoknyái

Christina Hendricksnek nemcsak a dekoltázsa, de a szoknyája is a legnagyobb volt a Mad Men premierjén. Jól tudja a színésznő, hogy vörös hajához mindig jó döntés egy zöld színű ruha.
Sonam Kapoor is lassan felkerül kedvenc divatozó hírességeink listájára, ezzel a halványlila gyönyörű estélyivel máris egy lépéssel közelebb került ehhez.

Piroskák

Már a múlt héten is megmutattuk Amanda szettjét a stílusmustrában, ám most sem lett volna szívünk kihagyni ezt a Valentino csodát. Ráadásul a hajáért is odavagyunk! Zoe Saldana a piros egészen más árnyalatában pompázott: ő olyat választott, ami remekül kiemelte a gyönyörű bőrét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.