Rita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.

Szende lányka hófehérben 

A kezdetekkor Rita még nem érezte kötelezőnek, hogy dekoltázst vagy combot villantson. Ebben a hófehér ruhában bebizonyította, hogy egy deréktájon csupasz ruciban is lehet egy nő őrülten szexi.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Mutasd a combfixed!

Mutatott is, meg nem is - Rita az iHeartRadio Jingle Ball-on egy felül igencsak zárt, ám a combjaiból sokat mutató darabban hódított.

Forrás: AFP/Brad Barket

Combvillantás, csak romantikusan!

A művésznő a 2013-as MTV Video Music Awards díjátadón mutatta be, hogyan is kell egy romantikus Alexandre Vauthier ruhát dögössé varázsolni.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Klasszikusan, feketében

Ritán egy egyszerű, fekete ruha is őrülten jól mutat - persze ehhez kell egy magasan felsliccelt darab némi dekoltázzsal - Rita a 2013-as MTV European Music Awards-on viselte ezt az estélyit.

Forrás: AFP/John Thys

Ezt a színt nem lehet megunni

Egy évvel később Rita az MTV Movie Awards-ra ismét egy fekete kreációt választott, méghozzá tengermély dekoltázzsal. Neki még ezt is megbocsátjuk!

Forrás: AFP/Michael Buckner

 Ha Rita mellélő

A 2014-es MET-gálára a világsztár egy nagy durranással készült, ám a Donna Karan ruha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Forrás: AFP/Larry Busacca

 A végeredmény? Egy kényelmetlen szett, amire minden lépésnél oda kellett figyelni. 

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

 Hódíts tűzpirosban!

De az énekesnő nem unta meg a sok-sok villantást: a 2014-es  MTV Video Music Awards-ra is egy Donna Karan darabot választott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

 És láthatóan itt is élvezte, hogy megmutathatja tökéletes alakját.

Forrás: AFP/Mark Ralston

 Villantás a színpadon

Ha már a tűzpirosnál tartunk, Rita a színpadon is imádja megmutatni, amit kell. Ebben a szettben például hozta a formáját.

Forrás: AFP/Adam Bettcher

Így kell ezt csinálni!

De hiába a magasan felsliccelt ruhák és a mély dekoltázsok, Rita az idei Vanity Fair afterpartin oldotta meg a legjobban azt, hogy minden szem rá szegeződjön. A ruha bombasztikusan állt rajta, és abszolút Rita Orá-s volt - kevés sztáron tudnánk ezt elképzelni.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain