Megkezdődtek az előkészületek a kis trónörökös fogadására: a második gyermekét váró Katalin hercegnő a hivatalos források szerint a mai napra, vagyis április 15-ére van kiírva.

Nem csupán az Egyesült Királyság, hanem szinte az egész világ lázban ég: a második gyermekével várandós Katalin hercegnő április 15-től, vagyis a mai naptól egészen a hónap végéig bármikor bevonulhat a Lindo Wing londoni magánklinikára, és világra hozhatja György herceg kistestvérét.

Forrás: Northfoto

A korábbi, április 25-i időpontot a héten változtatták meg 10 nappal korábbira, az okokról és a találgatásokról bővebben ITT írt a Life.hu. A St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikájának környékét már előző nap, vagyis április 14-én megkezdték, a parkolásra például egészen a hónap végéig korlátozás van érvényben, a kórház előtti utcát pedig „speciális eseményt" hirdető táblával zárták le.

Kisfia vagy kislánya születik Katalin hercegnőnek?
Rózsaszín témájú babaváró buli? Pink kabátban történt búcsúzás? Na, és az a bizonyos babakék választás mire enged következtetni? A Life.hu korábban ITT foglalta össze Katalin második gyermeke nemére vonatkozó találgatásokat.

Katalin hercegnő immár második alkalommal lesz páciense a Lindo Wing magánklinikának, hiszen első gyermekét, az immár másfél éves György herceget is itt hozta világra 2013-ban. A US Weekly információi szerint bár a kórházi szobák ára azóta nőtt (a lap szerint most körülbelül 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egy éjszakára), a klinika a brit királyi család részére 10 % kedvezményt biztosított.