Smink nélküli fotót posztolt magáról Doutzen Kroes

Forrás: Instagram/Doutzen -
Doutzen Kroes modell anyaság Victoria Secret smink nélkül smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban a Life.hu beszámolt róla, hogy otthagyta a Victoria's Secretet Karlie Kloss és Doutzen Kroes. Utóbbi modell esetében ez talán nem is akkora probléma, most amúgy is mással van elfoglalva.

Doutzennek ugyanis januárban kislánya született, aki a Myllena Mae nevet kapta. A gyönyörű anyuka, aki legutóbb a Vogue-ban népszerűsítette a szoptatást, legutóbb a mellpumpájával fotózkodott. Most azonban úgy tűnik, egy pillanatra nem a pici körül forogtak a gondolatai, és úgy döntött, egy smink nélküli képet osztott meg magáról a közösségi oldalán:

Forrás: Instagram/Doutzen

Palvin Barbi smink nélkül is meseszép

Korábban egy másik VS-angyal, Palvin Barbi is megmutatta természetes szépségét. Éder Krisztián készített róla intim fotókat, amelyeken Barbi egytől egyig smink nélkül szerepel. Van, hogy párnák között fotózta a fiatal modellt és akadt, hogy ébredés után, az ágyból felkelve. Nézd meg a csodás képeket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.