Hihetetlen, de Salma Hayek már 48 éves, 10 évet azonban simán letagadhatna. Van egyáltalán olyan férfi, aki nincs odáig az aprócska színésznőért és a gyönyörű dekoltázsáért?

A színésznő a minap Libanonban népszerűsítette új, The Prophet című animációs filmjét, amiben producerként is közreműködik. Erre az alkalomra pedig természetesen libanoni divattervezőtől választott kreációt, és egyáltalán nem lepődünk meg, hogy Elie Saab mellett tette le a voksát. 

Forrás: AFP/Joseph Eid

Az ezüst ruhaköltemény mesésen állt a színésznőnek, és kellőképp kiemelte hibátlan dekoltázsát is.

Forrás: AFP/Joseph Eid

Persze számtalan fotó készült Salma "legelőnyösebb" oldaláról, a fotósok egészen biztosan nagyon élvezték a helyzetet...Mi pedig csak irigykedünk Salma tökéletes idomaira.

Forrás: AFP/Joseph Eid
Buja dudák a sztárvilágban

Rengeteg felmérés készült már arra vonatkozóan, hogy a nők mennyire elégedetlenek a melleikkel. Ugyanezek a kutatások bizonyítják azt is, hogy a férfiak hasonlóan magas hányada viszont maximálisan ki van békülve partnere kebleivel. Az anomália a nők örök elégedetlenségében keresendő, alig van ugyanis olyan csaj, aki teljes mellszélességgel kiáll saját cicijei mellett, és se nagyobbat, se formásabbat nem akar. A Life.hu ITT összegyűjtött pár álomcickót, melyeket mi is elfogadnánk.