Színes ruhában, merész dekoltázzsal buliztak a sztárok - Jennifer Aniston vitte el a pálmát

Forrás: AFP -
Keira Knightley SAG Awards ruha Julianne Moore Sofia Vergara Camilla Alves Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete ruhák jelenléte a vörös szőnyegen már a múlté, a SAG Awards díjátadón színes estélyiben pompáztak a sztárok. A legmerészebb dekoltázs díját mi egészen biztosan Jennifer Anistonnak adnánk.

Végre igazán dögös szettet választott a szuperszexi Jennifer Aniston. A Cake című filmben nyújtott alakításáért jelölték díjra a színésznőt, de sajnos lecsúszott róla. Ebben a gyönyörű John Galliano ruhában viszont elnyerhette volna az este legcsinosabbja címet.

Forrás: AFP

Imádtuk Keira Knightley lila Erdem estélyijét is. A várandós színésznő visszafogottabb dekoltázst mutatott, mint a legtöbben, és inkább egy vagány füldísszel dobta fel a szettjét.

Forrás: AFP

Szintén lilát választott Camilla Alves, és milyen jól tette! Tökéletesen állt rajta a Donna Karan Atelier ruha.

Forrás: Northfoto

A mostanában egyre dögösebb Julianne Moore nemcsak hogy bezsebelte a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Still Alice című filmért, de valószínűleg erre a zöld Givenchy ruhacsodára is sok bókot kapott az este folyamán.

Forrás: AFP

Sofia Vergara sugárzott a piros Donna Karan Atelier ruhájában. Ilyen pasival az oldalán, mint Joe Manganiello muszáj is a legjobb formáját hozni.

Forrás: Northfoto

Ki volt a legcsinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.