11 dolog, amit minden nő elkövet a konditeremben, de mélyen hallgatnak róla

bűn konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán azt hiszed, te vagy az egyetlen, akinek vannak fura szokásai, amikor edzésre kerül sor. De megnyugtatunk, minden nő csinál olyanokat edzés előtt, után vagy közben, amiket letagad.

1. Hónaljszaglászás
Nem ciki, ha megszagolod magad lefelé néző kutya pózban vagy fekvőtámaszozás közben.

2. "Kölcsönvenni" néhány kozmetikumot a konditerem mosdójából
Végül is az a doboz tusfürdő benne volt az éves bérlet árában, nem?

3. Egy szép lány végigmérése
Szexi a teste, szuper a ruhája, esetleg a haja gyönyörű? Minden nő lecsekkolt már szép nőket a kondiban.

4. Mások futógépén nézegetni a számokat
Hihetetlen, hogy ő a 10-es szintre állítja az emelkedőt, te pedig csak 5-ösön sétálsz, és úgy izzadsz, mint aki már lefutott egy maratont.

5. Éljen a szárazsampon!
Kinek van ideje minden edzés után hajat mosni?

6. Fejben kijavítani mások pózát
Annyira idegesítő, hogy rosszul guggol!

Forrás: giphy.com

7. Idegesnek lenni, ha valaki elfoglalja a kedvenc szekrényedet
Vagy ha rárabolnak a súlyzókra, mielőtt te tennéd.

8. Kétszer felvenni ugyanazt a sportmelltartót egymás után
Na jó, háromszor. Esetleg négyszer.

9. Hazamenni a teremből, mikor lemerül a telefonod
Nincs zene, nincs edzés.

10. A tükör nemcsak arra jó, hogy magadat nézd...
...hanem a dögös pasikat is. És ezt te is jól tudod.

11. Az öröm, mikor több súlyt teszel a gépre, mint az, aki előtted volt
Igazi terminátornak érzed magad!

Forrás: giphy.com
Sarka Kata harmadik lett a fitneszmodell versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150426-sarka-kata-fitbalance-on-harmadik-lett-fitneszmodell-kategoriaban.htmlSarka Kata élete első fitneszversenyén, a Fitbalance-on harmadik helyezést ért el. Férje nagyon büszke rá. Ez Zsír!OrigoNyújtani kell, de nem mindegy, hogyan csinálod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150429-nyujto-gyakorlatok-vegzesevel-nem-elozheto-meg-az-inserules.htmlHa rendszeresen edzel, jól tudod, hogy a nyújtásra nagy szükség van, hiszen a laza izmok sokkal terhelhetőbbek, ráadásul nyújtással megelőzhetőek az esetleges sérülések, emellett pedig a mélyizmok is edződnek. De mint mindennek, a nyújtásnak is van hátulütője - mutatjuk is, mire érdemes figyelned!Ez Zsír!ThinkstockAurelio szexi felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150430-aurelio-az-rtl-klub-valovilag6-gyoztese-edzesbe-es-dietaba-kezdett-es-szexi-felsotestet-villantott.htmlA ValóVilág 6 győztese úgy döntött: elég a punnyadásból és az egészségtelen életmódból! Ez Zsír!--A Krisna Völgybe készül VV Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150430-vv-gigi-a-krisna-volgybe-megy-lelki-megtisztulasra.htmlAz egykori táncoslány már nem az a valóságshowhős, akit annak idején a nézők megismerhettek a képernyőn keresztül.Ez Zsír!OrigoHatalmasat változott Sarka Kata teste – a husiból izmok lettekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150429-hatalmasat-valtozott-sarka-kata-teste-par-ev-alatt-a-husibol-izmok-lettek.htmlHajdú Péter felesége megmutatta lenyűgöző átváltozását: Kata pár év alatt tökéletes alakot gyúrt magának.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: DeepWorkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150427-kiprobaltuk-deep-work-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Deep Work kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.