Meztelenül pózoló modell Mary-Kate Olsen kedvence

Forrás: V Magazine -
Tom Ford Gigi Hadid modell Pirelli Christy Turlington Mary-Kate Olsen Sports Illustrated drog címlaplány Adriana Lima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Olsen-ikrekkel, akik egy ideje már divattervezéssel foglalkoznak, a Vogue magazin készített interjút. Mary-Kate Gigi Hadidról, a legújabb modell üdvöskéről is beszélt.

Gigi Hadid 2 éves kora óta modellkedik, végül 2014-ben teljesen meghódította a divat világát. A 20 éves lány tavaly szerepelt Tom Ford kampányában és a Sports Illustrated magazinban, majd a híres 2015-ös Pirelli naptárban. Idén pedig olyan ikonikus nők, mint Christy Turlington és Adriana Lima után ő lett a Maybelline szépségnagykövete. A modellnek a siker az első drogbotrányt is meghozta.

Forrás: V Magazine

Gigiről ezúttal Mary-kate Olsen nyilatkozott elismerően a Miss Vogue interjúban. „Gigi Hadid a kedvenc címlaplányom. Mindegy, hogy a vörös szőnyegen, vagy csak az utcán van: könnyed és lenyűgöző" – mondta a divattervező.

/1501/Gigi_2015122133847



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.