A hetet ruhák tekintetében egyértelműen a hétfő esti Met-gála uralta, ezenkívül viszonylag kevés izgalom jutott a hétre. Persze azért találtunk említésre méltó szetteket - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Kényelem felsőfokon

Rohangáláshoz mégis miért kellene tűsarkú? Ezt vallja Michelle Williams és a pocakos Jaime King is, akik mindketten valami nagyon kényelmesre szavaztak a héten. Michelle egy tavaly óta népszerű "gyógypapucsot" választott, míg Jaime egy csillogó slip-on-ra voksolt. Mi imádjuk mindkét stílust!

Hódíts kombinéban!

Persze tudjuk, hogy ezek méregdrága estélyi ruhák, bennünket azonban akkor is egy selyem hálóruhára emlékeztet J. Law és Kerry Washington szettje. Jennifer azonban álomszép volt a Dior selyemcsodában, Kerry Prada szettje nem győzött meg bennünket - főképp a nagyon zöld kiegészítők miatt.

Élet a Met-gálán túl

Olivia Palermo ezúttal is túlszárnyalt mindenkit: nem ő az első világsztár, aki mostanában magára ölti ezt a tengeri csillagokkal díszített, bohém Valentino ruhacsodát, de ő az, aki a legmenőbben viseli. Laza hullámok, fémes kiegészítők, angyali mosoly - ezért is imádjuk Oliviát! June Ambrose estélyije is megér egy misét, de főképp látványos méretei miatt. Nektek bejön ez a stílus?

Párban, stílusosan

A héten két, viszonylag friss sztárpár kelhetne versenyre a legstílusosabb szerelmespár címért. A Sofia Vergara-Joe Manganiello duó őrülten szexi, Charlize Theron pedig mesésen mutat Sean Penn oldalán, még akkor is, ha pár centivel magasabb a színésznél. Jó rájuk nézni, pláne, amióta tudjuk, hogy a szőke színésznőnek Sean élete szerelme

Natalie újra ragyog

Natalie Portman nem viselt olyan áttetsző ruhát, mint Beyoncé vagy Jennifer Lopez a Met-gálán, mégis a héten jobban nézett ki, mint az utóbbi időben bármikor. A flitteres, marsala színű Dior miniruha pompásan állt a madárcsontú színésznőn, és a kiegészítők is nagyon rendben voltak. Ez a szín keveseknek áll jól, de Natalie csodásan választott. 

Natalie PortmanForrás: AFP