Szingapúr fotó ünneplés Divathét spicces Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girl a szingapúri divathéten múlatja az időt, ahol vasárnap este mutatták be legújabb kollekcióját – a bemutató után pedig nagy bulit csaptak.

Victoria Beckham az elmúlt napokban Szingapúrból posztolgat. Legutóbb például megmutatta, hogyan porszívózza fel a kifutó környékét a divatbemutatója előtt, most pedig azt láthatjuk, hogyan ünnepelték meg az új kollekció sikerét.

Fodrásza és sminkese körében láthatóan nagyon jól érezte magát a híresség.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham
Kim Kardashian: „Bruce Jenner gyönyörű és természetes szépség, akárcsak én”http://www.life.hu/trend/20150518-kim-kardashian-szerint-bruce-jenner-gyonyoru-es-termeszetes-szepseg-akarcsak-o-maga.htmlA celebnő legújabb interjújában elárulta, hogy már látta női ruhában és teljes sminkben a mostohaapját, aki teljesen lenyűgözte őt.TrendOrigoJennifer Lopez újra átlátszó ruhában villantotthttp://www.life.hu/trend/20150518-jennifer-lopez-enekesno-ujra-atlatszo-ruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlJLo, úgy látszik, kizárólag olyan ruhában érzi jól magát a vörös szőnyegen, amiben kirakhatja a cicijét, vagy a popsiját, vagy a hasát, vagy mindent egyszerre. Ezúttal sem cáfolt rá erre a mániájára.Trend--Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150515-beyonce-pink-forronaciban-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlCsütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.Trend--David Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?http://www.life.hu/trend/20150515-david-beckham-vagy-ryan-reynolds-dogosebb-a-motoron.htmlMindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.Trend--Voksán Virág olyan, mint egy szexis amazonhttp://www.life.hu/trend/20150518-voksan-virag-dj-olyan-mint-egy-szexis-amazon.htmlNagyon látványos képet tett közzé a közösségi oldalán Voksán Virág.TrendOrigoSalma Hayek melle mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150518-salma-hayek-melle-mindent-visz-a-cannes-i-filmfesztivalon-lila-ruhaban-a-vorosszonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál nemcsak a jobbnál jobb filmekről híres. A vörös szőnyeg is tartogat izgalmas meglepetéseket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.