A szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműit

Forrás: addictionelle.com -
fehérnemű plus size modell dögös Ashley Graham A szürke ötven árnyalata plus size bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.

Ashley Graham, aki plus size modellként elsőként szerepelt a bikinis lányokról elhíresült Sports Illustrated magazinban, ezúttal egy dögös fehérneműkampányban vállalt főszerepet.

Forrás: addictionelle.com

A plus size modell kiborult a fogyitabletta reklámján

Mindig történik valami a plus size modellek háza táján. Ezúttal a bikiniszezonra figyelmeztető fogyitabletta plakátján akadtak ki - joggal. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A 28 éves modell 2013 óta tervez fehérneműket a kanadai Addition Elle nevű brandnek. A modell és tervező az Egyesült Államokat is szeretné meghódítani termékeivel, ezért jött ki ez az új kollekció. Egyébként 42-es méret alatt nem gyártják majd a szexi fehérneműket.

Nézd meg a kampány videóját:

Forrás: addictionelle.com

Dögös fotósorozattal tiltakoznak a plus size modellek

Tovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.