Május 2-án adott életet második gyermekének a hercegné, aki most szigorú diétával igyekszik visszanyerni szülés előtti vonalait.

Még egy hónapja sincs, hogy megszületett a kis Sarolta hercegnő, édesanyja, Katalin máris azon van, hogy megszabaduljon a terhesség alatt rajta maradt kilóktól.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Az IBT szerint a hercegnéfenekéről elhíresült húga, Pippa Middleton minden harmadik napon megjelenik a hercegi pár Anmer Hall-i rezidenciáján, hogy friss helyi zöldségeket és gyümölcsöket vigyen a kétgyermekes anyukának.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Katalin, aki köztudottan gyakorlott diétázó, ugyanis az ezekből készült levekkel igyekszik visszanyerni régi formáját. Azt már a Life.hu szerkesztősége is tudja, hogy mennyire hatásos ez a módszer, Katalin pedig nem véletlenül igyekszik ennyire: Erzsébet királynő a hírek szerint mindössze néhány hét szülési szabadságot adott neki, amelynek letelte után vissza kell térnie hercegnői teendőihez.

Így nyerd vissza az alakod szülés után
Meddig kell várni a testmozgással szülés után? Miért lényeges a kielégítő, tápanyagdús étrend a szoptatás alatt? A Life.hu ITTmutatta meg, hogyan nyerheted vissza szülés előtti alakodat egészségesen, tartósan, önsanyargatás nélkül.