Aggódnak érte! Kemény fogyókúrába kezdett Katalin hercegné

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
diéta Pippa Middleton súlyfelesleg gyümölcslé zöldséglé Katalin hercegné Sarolta hercegnő fogyókúra zöldség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 2-án adott életet második gyermekének a hercegné, aki most szigorú diétával igyekszik visszanyerni szülés előtti vonalait.

Még egy hónapja sincs, hogy megszületett a kis Sarolta hercegnő, édesanyja, Katalin máris azon van, hogy megszabaduljon a terhesség alatt rajta maradt kilóktól.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Az IBT szerint a hercegnéfenekéről elhíresült húga, Pippa Middleton minden harmadik napon megjelenik a hercegi pár Anmer Hall-i rezidenciáján, hogy friss helyi zöldségeket és gyümölcsöket vigyen a kétgyermekes anyukának.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Katalin, aki köztudottan gyakorlott diétázó, ugyanis az ezekből készült levekkel igyekszik visszanyerni régi formáját. Azt már a Life.hu szerkesztősége is tudja, hogy mennyire hatásos ez a módszer, Katalin pedig nem véletlenül igyekszik ennyire: Erzsébet királynő a hírek szerint mindössze néhány hét szülési szabadságot adott neki, amelynek letelte után vissza kell térnie hercegnői teendőihez.

Így nyerd vissza az alakod szülés után

Meddig kell várni a testmozgással szülés után? Miért lényeges a kielégítő, tápanyagdús étrend a szoptatás alatt? A Life.hu ITTmutatta meg, hogyan nyerheted vissza szülés előtti alakodat egészségesen, tartósan, önsanyargatás nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.