Nincs kedved színekkel kísérletezgetni, mert sokszor estél már abba a hibába, hogy egy roppant divatos színű szemhéjpúder rémesen állt? Szerezz be olyan alapszíneket, amik minden szemszínhez passzolnak, és nincs olyan alkalom, ahová ne viselhetnéd őket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyik az a 3 szín, ami mindig és mindenhol megállja a helyét.

Látványos, energikus: a vadszilva

A vadszilva, amelynek színvilágában megtalálható az éj kékje lilás beütéssel, nagyon szépen emeli ki a szemszínt. Készíthetsz vele nappali sminket, ha finoman a szempillatöveket mélyíted vele. Húzhatsz vele izgalmas tusvonalat, de ha az alkalom megkívánja, a titokzatos, füstös hatású szem is csodásan mutat lilából. 

1. Mac 2. KIKO 4.9 euró, 3. Essence 949 Ft, 4. The Body Shop 26.790 Ft, 5. Estée Lauder 24 dollár, 6. Maybelline
Life.hu tipp

Lilával sminkelni élvezet, mert ez a szín egyszerre nyugtat és energizál, ellazít és megerősít, hangulatingadozások idején különösen előnyös. Sőt, a lila aktiválja az agy kreatív központját, így szellemi frissességet ad. Ha még sosem használtad a sminkelésben, most itt az ideje - Larion Oscar sminkmester ITT megmutatta, hogyan sminkeld lilára a szemedet, és hogyan használd ezt a színt az ajkaidon!

Örök divat - a barna

A barna minden szemszínnel kompatibilis. Nagyon szép és természetes hatású már önmagában is. Húzhatsz vele tusvonalat, készíthetsz vele füstös hatású szemet, de még a szemöldököd színét is élénkítheted vele finoman kifésülve!

1. Bobby Brown Eye Shadow 24 dollár, 2. Kiko 6.90 euró, 3. Clinique 20 dollár, 4. Guerlain Long-Lasting Eyeshadow Silky Powder, 5. Estée Lauder 36 dollár, 6. The Body Shop 2.590 Ft
Life.hu tipp

Alkalmi smink barna színekből - kattints IDE, és lesd el a trükköket!

Minden napszakban tökéletes - a bézs

A bézs tisztasága és frissessége szikrázó szemeket eredményez. A nap minden percében kiváló "fegyver" az élénk tekintet eléréséhez. Többféleképpen is alkalmazhatod: ha a tekintet frissítésére, nagyítására használod, abban az esetben tegyél egy pöttyöt a szemzugba a szemöldökcsont alá és szépen satírozd el. Ideális alkalmi smink készítéséhez is: keverheted a barnával, de akár a vadszilvával is. Fenségesek ezek az univerzális színek, érdemes őket kipróbálnod!

1. Bobby Brown Long Wear Cream Shadow 26 dollár, 2. Mac Wash & Dry, 3. Catrice, 4. Lancome 19 font, 5. Maybelline Color Tattoo, 6. Maybelline
Life.hu tipp

Milyen színű a szemed? ITT eláruljuk, milyen színű szemfesték áll a legjobban neked!