smink tippek árnyalat smink szín Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs kedved színekkel kísérletezgetni, mert sokszor estél már abba a hibába, hogy egy roppant divatos színű szemhéjpúder rémesen állt? Szerezz be olyan alapszíneket, amik minden szemszínhez passzolnak, és nincs olyan alkalom, ahová ne viselhetnéd őket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyik az a 3 szín, ami mindig és mindenhol megállja a helyét.

Látványos, energikus: a vadszilva

A vadszilva, amelynek színvilágában megtalálható az éj kékje lilás beütéssel, nagyon szépen emeli ki a szemszínt. Készíthetsz vele nappali sminket, ha finoman a szempillatöveket mélyíted vele. Húzhatsz vele izgalmas tusvonalat, de ha az alkalom megkívánja, a titokzatos, füstös hatású szem is csodásan mutat lilából.

1. Mac 2. KIKO 4.9 euró, 3. Essence 949 Ft, 4. The Body Shop 26.790 Ft, 5. Estée Lauder 24 dollár, 6. Maybelline

Life.hu tipp

Lilával sminkelni élvezet, mert ez a szín egyszerre nyugtat és energizál, ellazít és megerősít, hangulatingadozások idején különösen előnyös. Sőt, a lila aktiválja az agy kreatív központját, így szellemi frissességet ad. Ha még sosem használtad a sminkelésben, most itt az ideje - Larion Oscar sminkmester ITT megmutatta, hogyan sminkeld lilára a szemedet, és hogyan használd ezt a színt az ajkaidon!

Örök divat - a barna

A barna minden szemszínnel kompatibilis. Nagyon szép és természetes hatású már önmagában is. Húzhatsz vele tusvonalat, készíthetsz vele füstös hatású szemet, de még a szemöldököd színét is élénkítheted vele finoman kifésülve!

1. Bobby Brown Eye Shadow 24 dollár, 2. Kiko 6.90 euró, 3. Clinique 20 dollár, 4. Guerlain Long-Lasting Eyeshadow Silky Powder, 5. Estée Lauder 36 dollár, 6. The Body Shop 2.590 Ft

Life.hu tipp

Alkalmi smink barna színekből - kattints IDE, és lesd el a trükköket!

Minden napszakban tökéletes - a bézs

A bézs tisztasága és frissessége szikrázó szemeket eredményez. A nap minden percében kiváló "fegyver" az élénk tekintet eléréséhez. Többféleképpen is alkalmazhatod: ha a tekintet frissítésére, nagyítására használod, abban az esetben tegyél egy pöttyöt a szemzugba a szemöldökcsont alá és szépen satírozd el. Ideális alkalmi smink készítéséhez is: keverheted a barnával, de akár a vadszilvával is. Fenségesek ezek az univerzális színek, érdemes őket kipróbálnod!

1. Bobby Brown Long Wear Cream Shadow 26 dollár, 2. Mac Wash & Dry, 3. Catrice, 4. Lancome 19 font, 5. Maybelline Color Tattoo, 6. Maybelline

Life.hu tipp

Milyen színű a szemed? ITT eláruljuk, milyen színű szemfesték áll a legjobban neked!

5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--5 sminkbaki, amit SOHA ne kövess el!http://www.life.hu/trend/20150521-5-durva-sminkbaki-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs is annál rosszabb, amikor egy szépen összerakott szettet és frizurát egy apró sminkbaki teljesen tönkretesz. Hogy ez sose fordulhasson elő, fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockMilyen a tökéletes menyasszonyi smink? Larion Oscar elárulja!http://www.life.hu/trend/20150502-eskuvoi-smink-tippek-es-trukkok-larion-oscartol.htmlA menyasszonyi ruha, a tökéletes helyszín, a zenekar kiválasztása mellett a smink apróságnak tűnik, pedig nem az: egy kevésbé jól sikerült make-up ugyanis nemcsak az esküvői fotókon mutat rosszul, de az ara kedvét is nagyon elronthatja. Kerüld el a bakikat – Larion Oscar sminkmester elárulta, hogyan!Trend--Meglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-szinek-amiket-erdemes-bevetned-a-sminkelesben.htmlNéha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!TrendThinkstockSzuper sminktrükk májusra: varázsolj a tusvonallal!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-tippje-majusra-jatek-a-tusvonallal.htmlMájus az év egyik leggyönyörűbb hónapja: most még nincs olyan meleg, hogy ne legyen kedved még sminkelni sem, így itt a lehetőség, hogy új dolgokat is kipróbálj a palettáról. Larion Oscar sminkmester most bemutatja kedvenc májusi szépségtrükkjét!Trend--Kínos szemfestés, rémisztő ajkak - A Met-gálák legdurvább sminkbakijaihttp://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-szerint-ezek-voltak-a-met-galak-legroszabb-sminkjei.htmlMár csak néhány nap van a New York-i Metropolitan Múzeum gálájáig, ami minden évben az egyik legnagyobb volumenű vörös szőnyeges esemény - a Metre ugyanis sokkal különlegesebb ruhákat és sminkeket választanak a hírességek, mint mondjuk az Oscarra. Reméljük, idén sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp pedig Larion Oscar sminkmester elárulja, kik követtek el kisebb és nagyobb sminkbakikat az utóbbi években. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.