Attól, hogy kismama vagy, nem kell unalmas ruhákba rejtőznöd! Színes szettekben még csinosabb lehetsz, és ezek jobban megmutatják, hogy sugárzol a boldogságtól, mintha állandóan szürke vagy fekete leplek alá bújnál. Segítünk, hogy várandósan is divatozhass!

Az első hónapokban még könnyű dolgod van, hiszen hordhatod a bővebb fazonú ruháidat, esetleg egy számmal nagyobbat vásárolsz a jól bevált helyeken. Amikor azonban már látszik, hogy nemcsak jól bevacsoráztál, hanem hamarosan érkezik a gólya, nehezebb a dolgod.

Forrás: Thinkstock

Tedd a szekrény hátuljába a feszülős cuccokat!

Ha sikerült megőrizned a tökéletes alakodat, és kizárólag a hasad nőtt meg, akkor sem előnyös ebben a néhány hónapban, ha szűk, feszülős ruhákba öltözöl. Ezeket most hanyagold! Válassz helyettük laza fazonú, felsőket, nadrágokat. A szűk ruhákban az első hónapokban úgy néznél ki, mintha mostanában kissé elhanyagoltad volna az edzést.
Az A-vonalú, azaz mell alatt bővülő pólókat neked találták ki! Nyáron, a nagy melegben legjobb választás ebből a fazonból a selyem, a muszlin, a pamut.
Kipróbálhatod a tunikákat is, kényelmes leggingsszel vagy jeggingsszel.

Elő a színekkel!

Boldog vagy, sugárzol, a párod is imád téged nézegetni. Miért rejtőzködnél sötét, komor színekben? A mintákat azonban jobb, ha kerülöd, azok nem a várandós nők barátai. Hatalmasnak éreznéd magad egy virágmintás vagy csíkos összeállításban.

Forrás: Thinkstock

Dobd fel a szettedet kiegészítőkkel!

Most, hogy egy kicsit visszafogottabban kell öltözködnöd, még nem jelenti azt, hogy ne dobhatnád fel a ruhatáradat egy-két hangsúlyos nyaklánccal, karkötővel. Szerezz be néhány statement nyakláncot, nagy fülbevalót vagy csinos karkötőt, hiszen ezek a legegyszerűbb ruhákat is csinossá teszik.

Kim Kardashiannak nem mindig sikerült
Kim Kardashian várandósan hajlamos volt mellélőni a ruháival. Olvasd el ITT, mik azok a hibák, amiket tanácsolunk, hogy elkerülj.

Maxiruha-vadászatra fel!

A terhességed utolsó hónapjaiban már minden kényelmetlen lesz, ami cipzáras, gombolós. Nincs is rosszabb, mint amikor feszengened kell a szettedben. Erre tökéletes megoldás, ha csinos maxiruhákat hordasz. Ezek jótékonyan elrejtik a pluszkilókat, közben szuperdivatos lehetsz benne. Szinte mindenhova hordhatod a maxi fazont, arra vigyázz, hogy ne legyen túl bő, hogy elkerült a sátorhatást.

Forrás: Thinkstock
Emlékszel Blake Lively kismamaruháira?
Blake Livelyt megszavaztuk a legstílusosabb anyukának . Mindig pontosan tudta, mi áll jól neki. Vegyél példát róla te is, íme egy kis inspiráció!

Az egyberészes előnyös

Próbálj minél több egyberészes ruhát, jumpsuitot beszerezni, hiszen ezek nem „osztják ketté" a testedet, és megnyújtják az alakodat, szépen elkendőzik a pluszkilókat.