5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világot

Kim Kardashian címlap Kendall Jenner Bruce Jenner kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. 

1. Bruce Jenner nővé operáltatta magát

Kim Kardashian mostohaapja , a Jenner-lányok édesapja jó ideje beszélt már arról, hogy hamarosan nővé operáltatja magát, a júliusi Vanity Fair címlapján azonban Caitlyn Jennerként debütált. Azóta pedig elárasztották a közösségi oldalakat azok a világsztárok, akik az egykori olimpikon hihetetlen címlapfotójának megosztásával fejezik ki csodálatukat az iránt az ember iránt, aki ilyen hosszú ideig várt arra, hogy végre igazán önmaga lehessen.

Bruce Jenner Forrás: vanityfair.com

2. Kim Kardashian a Vogue címlapján pózol

2014 márciusa egyértelműen Kim Kardashiané volt: ő volt az ugyanis, aki első celebként, férjével karöltve meghódította a Vogue címlapját. A magazin nagyasszonya, Anna Wintour nem lázongott vagy legalábbis nagy titokban csinálta, és elfogadta, hogy igenis egy új világ köszöntött be a divatiparban. Mi pedig itt, a Life.hu szerkesztőségében nagy nehezen tértünk csak napirendre a tény fölött, hogy a kultikus Vogue egy ilyen címlaplányt választott, és izgalmunkban megkérdeztük Zanin Éva társadalomtörténészt illetve Nánási Pál fotóst, számukra mit jelentett a Vogue újítása. A cikket ITT olvashatod.

Kim Kardashian és Kanye West a Vogue címlapján Forrás: Vogue

3. Kylie Jenner 17 évesen lett plasztikhercegnő

A Kardashian-família legfiatalabb tagja, Kylie hihetetlen átalakuláson ment keresztül az utóbbi években. Amíg tudta, tagadta a plasztikáztatás tényét, mostanra azonban már ő is beleunt a dologba: pár hete beismerte, hogy feltöltette az ajkait, de az arcát elnézve még ez a legkisebb dolog. A celeblány még csak 17 éves, de kevés olyan pont van az arcán, ami ne a kitűnő sebészek még kitűnőbb munkáját dícsérné...

Kylie Jenner 2015-ben (balra) és egy 2010-ben készült fotón (jobbra) Forrás: AFP

4. Teljesen pucéran pózol Kim Kardashian

Tavaly novemberben csak az nem látta Kim Kardashian legpucérabb fotóját, aki nem ismeri az internetet. A művésznő a Paper magazin címlapján pózolt, és nem túlzás azt állítani, hogy egy egész oldalt beterített méretes, olajtól fénylő fenekével. Persze ezek után még pózolt sokkal meztelenebbül is a világ egyik legszexibb popsijának birtokosa, de a Paper címlapja olyannyira beleégett akkor a retinánkba, hogy egészen biztosan nehéz lesz Kimnek felülmúlnia önmagát.

Kim Kardashian a címlapon Forrás: PAPER Magazine

5. A család legifjabb tagja a North West nevet kapta

2013 nyarán látta meg a napvilágot Kim és Kanye kislánya, North West. Be kell valljuk, bennünket szíven ütött a névválasztás - hiszen szigorúan véve mégiscsak Észak Nyugatot jelent a név -, olyanannyira, hogy egyik kedves kolléganőnkben mindössze pár hete tudatosult csak, hogy kicsi North - aki egyébként köztudottan egy hisztigép - nem kisfiú, hanem kislány. Most pedig tűkön ülve várjuk, mi lesz a sztárpár következő csemetéjének becses neve - mi leginkább a South West és az East West-re tippelünk.

North West a divatheteken Forrás: AFP/Craig Barritt

+1: Kendall Jenner szupermodell lett

Lehet, hogy tehetséges, lehet, hogy nádszálkarcsú, de bennünket akkor is sokkolt, hogy egy Kendall Jenner-tipusú celeblánynak van keresnivalója a divatheteken. Pedig van, sőt, a tinilány szoros barátságot ápol többek között Karl Lagerfelddel is, és egyre több márkaválasztja őt a kampányába. Nem mondhatnánk, hogy különösebben szurkolunk neki, mert mi inkább az egyediségben hiszünk, ha modellekről van szó...

Kendall Jenner Forrás: AFP

Számodra mi volt a legsokkolóbb?

Közel egymillás, perverz gladiátorszandálban szexizett Kendall Jenner http://www.life.hu/trend/20150509-kendall-jenner-khloe-kardashiannal-los-angelesben-egy-kozel-millios-csizmaban.html Kedall, és a féltestvére, Khloe Kardashian Los Angelesben jártak pénteken. A 19 éves szupermodell egy nem akármilyen lábbeliben mutatkozott. Trend AFP Kendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki! http://www.life.hu/trend/20150203-kendall-jenner-es-cara-delevingne-a-love-magazin-cimlapjan-pozolnak.html A szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban. Trend Origo Amal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-ben http://www.life.hu/trend/20141201-hiressegek-akik-nagyon-jol-oltoztek-2014-ben-amal-alamuddin-margot-robbie.html 2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen. Trend AFP Kim Kardashian Marilyn Monroe szeretne lenni? http://www.life.hu/trend/20150528-kim-kardashian-marilyn-monroekent-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.html A 34 éves celebnő a brazil Vogue júniusi címlapján Marilyn Monroe-ként pózol. Trend -- Hoppá! Kim Kardashian kétéves lányának saját sminkgyűjteménye van http://www.life.hu/trend/20150527-kim-kardashian-lanyanak-north-westnek-sajat-sminkeszkozei-vannak.html Kim Kardashian divatdiktátor kislánya, úgy látszik, nemcsak a cipők szerelemese, hanem a sminkeké is – legalábbis anyukája ezt nyilatkozta róla. Trend -- Kim Kardashian: „Bruce Jenner gyönyörű és természetes szépség, akárcsak én” http://www.life.hu/trend/20150518-kim-kardashian-szerint-bruce-jenner-gyonyoru-es-termeszetes-szepseg-akarcsak-o-maga.html A celebnő legújabb interjújában elárulta, hogy már látta női ruhában és teljes sminkben a mostohaapját, aki teljesen lenyűgözte őt. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.