Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervét

Forrás: Instagram/Poppy Cross -
modell diéta Victorias Secret blogger fitnesz étrend edzésterv szénhidrát Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.

Poppy Cross fitneszblogger 4 hónapon át követte a Victoria's Secret modelljeinek kőkemény edzéseit és szigorú diétáját.

Poppy egy teljes ruhaméretet fogyott Forrás: Instagram/Poppy Cross

A 29 éves nő nem mindennapi életmódváltásának összes részletéről beszámolt. A 175 centiméter magas Poppy, aki sportmúlttal a háta mögött vágott bele a projektbe, 22-es testzsír-százalékról indult, ami a végén 17 lett, 66 centis dereka 56 centis lett, és nagyjából egy ruhaméretet fogyott.

Nem kis munka áll eredményei mögött: a blogger súlyt emelt, futott, jógázott, boxolt, mindemellett pedig a cseppet sem veszélytelen szénhidrátszegény diétát is követte. "Igen, kimerültnek éreztem magam, de az energiám ugrásszerűen vissza is jött. Sokat javult a kitartásom, és büszke vagyok a fizikai és szellemi erőmre. Nem is beszélve arról, hogy mind a koleszterinszintem, mind a testzsír-százalékom csökkent, miközben az izomtömegem nőtt" - mondta el a News nevű ausztrál oldalnak Poppy. Azért ne feledjük, hogy egy-egy ilyen show rengeteg pénzbe is kerül: a DailyMail összegzése szerint 15 830 angol fontot, vagyis körülbelül 7 millió forintot fizetnek ki a VS angyalok a testbarnításért, a sminkért és egyéb kiadásokért, amelyek közül csak a dietetikus és a személyi edző 4,6 millió forintba kerül együtt.

Mi kell ahhoz, hogy valaki VS angyal lehessen?

A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulták, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek - kattints ide! Az angyalok diétáiról és edzésterveiről pedig bővebben ITT olvashatsz.
Miért távolíttatja el tetoválásait Victoria Beckham?http://www.life.hu/trend/20150613-victoria-beckham-eltavolitja-tetovalasait.htmlÉlete minden meghatározó pillanata ott díszeleg a Spice Girls egykori énekesnőjének testén. Beckhamné azonban úgy döntött, ideje megválnia tőlük.Trend--Extrém maratont futott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-pippa-middleton-extrem-korulmenyek-kozott-futott-maratont-kenyaban.htmlPerzselő hőségben és 1500 méter magasban futotta le a 42 kilométeres távot Pippa Middleton.Ez Zsír!--Ilyen szexin eszi a hamburgert Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150507-mirande-kerr-modell-szexin-eszi-a-hamburgert.htmlA gyönyörű modell Instagram oldalára posztolta a képet, amelyen lelkesen és persze szexin eszegeti hamburgerét.Trend--Műtétje után máris dagadnak Freddie Prinze Jr. izmaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-freddie-prinze-jr-gerincmutetje-utan-maris-dagadnak-az-izmai.htmlA hollywoodi sztár múlt évben esett át egy gerincműtéten, ám a legfrissebb képek tanúsága szerint máris visszanyerte életerejét.Ez Zsír!Origo Háborút hirdetett egy fehérneműcég a Victoria's Secret ellenhttp://www.life.hu/trend/20150412--haborut-hirdetett-egy-fehernemuceg-a-victoria-s-secret-ellen.htmlEzúttal a Lane Briant cég tűzte zászlójára, hogy a nők minél inkább elfogadják magukat, és okozzon önértékelési problémákat náluk, hogy nem úgy néznek ki mint a Victoria's Secret lányai. Trend--Így fest bikiniben a 47 éves Julia Robertshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-igy-fest-bikiniben-a-47-eves-julia-roberts.htmlA Micsoda nő sztárját a mexikói tengerparton kapták lencsevégre, ahol férjével, Danny Moderrel töltötte jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.