Nem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.

Poppy Cross fitneszblogger 4 hónapon át követte a Victoria's Secret modelljeinek kőkemény edzéseit és szigorú diétáját.

Poppy egy teljes ruhaméretet fogyottForrás: Instagram/Poppy Cross

A 29 éves nő nem mindennapi életmódváltásának összes részletéről beszámolt. A 175 centiméter magas Poppy, aki sportmúlttal a háta mögött vágott bele a projektbe, 22-es testzsír-százalékról indult, ami a végén 17 lett, 66 centis dereka 56 centis lett, és nagyjából egy ruhaméretet fogyott.

Nem kis munka áll eredményei mögött: a blogger súlyt emelt, futott, jógázott, boxolt, mindemellett pedig a cseppet sem veszélytelen szénhidrátszegény diétát is követte. "Igen, kimerültnek éreztem magam, de az energiám ugrásszerűen vissza is jött. Sokat javult a kitartásom, és büszke vagyok a fizikai és szellemi erőmre. Nem is beszélve arról, hogy mind a koleszterinszintem, mind a testzsír-százalékom csökkent, miközben az izomtömegem nőtt" - mondta el a News nevű ausztrál oldalnak Poppy. Azért ne feledjük, hogy egy-egy ilyen show rengeteg pénzbe is kerül: a DailyMail összegzése szerint 15 830 angol fontot, vagyis körülbelül 7 millió forintot fizetnek ki a VS angyalok a testbarnításért, a sminkért és egyéb kiadásokért, amelyek közül csak a dietetikus és a személyi edző 4,6 millió forintba kerül együtt.

Mi kell ahhoz, hogy valaki VS angyal lehessen?
A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulták, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek - kattints ide! Az angyalok diétáiról és edzésterveiről pedig bővebben ITT olvashatsz.