George Clooney és felesége családi vacsorát szerveztek egy étteremben a Comói-tó partján, ahol meglepő dolog történt: Amal húga ellopta a showt a híres páros elől.

Korábban a színész szülőfalujában volt nagy családi találkozó, most pedig egyik kedvenc helyükre, az olaszországi Comói-tóhoz hívták össze a rokonságot. A szülők és a testvérek is megjelentek a nagy eseményen, ahol a legnagyobb feltűnést Amal húga, Tala Alamuddin keltette.

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

A nővérére, Tala ugyanis egy nagyon furcsa szettben érkezett a vacsorára. Ruhája egyik oldalon nadrágszárban végződött, míg a másik lábánál rövid szoknyaként funkcionált. A szerelés valóban elég feltűnő volt, viszont nem valami szép. A lánynak van még mit tanulnia nővérétől, aki szinte soha nem hibázik. A képeket Taláról és a többi vendégről itt tudod megnézni!

Ha már szexi tesók...
Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi.

Nemrég látott napvilagot egy, a Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek alatt. Itt mutattuk be őt korábban.