Imádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonok

fashion week nadrág farmering öltözködés farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. 

Jessica Alba

A kétgyermekes anyukát a hétköznapokon nagyon gyakran látni farmerban, persze többnyire nem sportosan, hanem csinosan, mégis praktikusan viseli. Jess legújabb kedvencei a szakadt farmerok, a boyfriend és a mum jeans stílusú nadrágok. Persze neki nem sok gondja lehet a próbafülkében, hiszen karcsú, vékony, nőies alakja van, gyakorlatilag az összes fazon jól áll neki. Legutóbb hófehér oversize holmikkal kombinálta kedvenc farmerjét - imádtuk!

Forrás: Northfoto

Amal Clooney

Az ember azt hihetné, hogy George Clooney felesége kiskosztümben jött a világra, pedig dehogy: ha kényelemről van szó, Amal ragaszkodik az örök farmerhoz. Pár hete a reptéren csípték el egy ripped jeansben; az ember meg nem mondaná, hogy ez a laza csaj emberjogi ügyvéd.

Forrás: Northfoto

Olivia Palermo

Az egyik legstílusosabb bloggerlány nem tud hibázni, ha lazább szettekről van szó. Nemrég egy partira választott indigókék csőnadrágot, amit egy kis felhajtással spékelt meg. A kiegészítők ugyan teljesen eltérnek egymástól, de pont ettől lesz szuperstílusos Olivia szettje!

Forrás: Northfoto

Rita Ora

A villantásban többnyire jeleskedő énekesnőnek is vannak laza farmeros napjai. Rita rajong a fiús fazonú nadrágokért, és hiába visel hozzá bő szabású pólót, arra azért ügyel, hogy a magas sarok megmaradjon.

Forrás: Northfoto

Cindy Crawford

Az egykori szupermodell a klasszikus színekre, fazonokra esküszik, és ő az, aki egy filmpremierre is lazán felveszi kedvenc farmerét, de csakis nőies kiegészítőkkel. Cindy új kedvencei a sötétebb, lefelé enyhén bővülő bootcut és trapéz fazonok, no de egy modellnek amúgy is minden jól áll!

Forrás: AFP

Kendall Jenner

Kim Kardashian legkarcsúbb lánytestvére igazi farmermániás: ha nem bőrnaciban flangál a kifutón kívül, akkor biztosan a farmerra voksol. Az alakjával neki sincs sok gondja, de előszeretettel mutatja meg hosszú combjait, így főképp a nőies formákat kiemelő, szűk fazonokat preferálja. Legújabb kedvencei a szürkés színű farmerok, persze koptatással és magasított derékkal.

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A színésznő lazaságához abszolút passzol az örök farmer, és ezt ő is jól tudja. Nyáron a vörös szőnyegen kívül többnyire szemtelenül rövid sortokban mutatta meg formás combjait, most azonban a boyfriend jeans-zakó kombóra esküszik.

Forrás: Northfoto

Victoria Beckham

Talán meglepő a divattervezőt nem kisestélyiben látni, Beckhamné azonban egyre gyakrabban visel farmert. Pár hónapja szinte rajta láttuk először a nagy visszatérőt, a trapéznadrágot, legutóbb a divathéten azonban egy szűk fazonú, sötét, koptatott nadrágra voksolt. A magas sarkú szinte kötelező, de meg kell hagyni, Victoriának jól áll ez a stílus!

Forrás: Northfoto

Nyerd meg a legújabb női farmerkollekció egyik darabját, és nyerj egy professzionális divatfotózást! A részleteket ITT olvashatod!

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.