Kétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. 

Jessica Alba

A kétgyermekes anyukát a hétköznapokon nagyon gyakran látni farmerban, persze többnyire nem sportosan, hanem csinosan, mégis praktikusan viseli. Jess legújabb kedvencei a szakadt farmerok, a boyfriend és a mum jeans stílusú nadrágok. Persze neki nem sok gondja lehet a próbafülkében, hiszen karcsú, vékony, nőies alakja van, gyakorlatilag az összes fazon jól áll neki. Legutóbb hófehér oversize holmikkal kombinálta kedvenc farmerjét - imádtuk!

Forrás: Northfoto

Amal Clooney

Az ember azt hihetné, hogy George Clooney felesége kiskosztümben jött a világra, pedig dehogy: ha kényelemről van szó, Amal ragaszkodik az örök farmerhoz. Pár hete a reptéren csípték el egy ripped jeansben; az ember meg nem mondaná, hogy ez a laza csaj emberjogi ügyvéd.

Forrás: Northfoto

Olivia Palermo

Az egyik legstílusosabb bloggerlány nem tud hibázni, ha lazább szettekről van szó. Nemrég egy partira választott indigókék csőnadrágot, amit egy kis felhajtással spékelt meg. A kiegészítők ugyan teljesen eltérnek egymástól, de pont ettől lesz szuperstílusos Olivia szettje!

Forrás: Northfoto

 Rita Ora

A villantásban többnyire jeleskedő énekesnőnek is vannak laza farmeros napjai. Rita rajong a fiús fazonú nadrágokért, és hiába visel hozzá bő szabású pólót, arra azért ügyel, hogy a magas sarok megmaradjon. 

Forrás: Northfoto

 Cindy Crawford

Az egykori szupermodell a klasszikus színekre, fazonokra esküszik, és ő az, aki egy filmpremierre is lazán felveszi kedvenc farmerét, de csakis nőies kiegészítőkkel. Cindy új kedvencei a sötétebb, lefelé enyhén bővülő bootcut és trapéz fazonok, no de egy modellnek amúgy is minden jól áll!

Forrás: AFP

 Kendall Jenner

Kim Kardashian legkarcsúbb lánytestvére igazi farmermániás: ha nem bőrnaciban flangál a kifutón kívül, akkor biztosan a farmerra voksol. Az alakjával neki sincs sok gondja, de előszeretettel mutatja meg hosszú combjait, így főképp a nőies formákat kiemelő, szűk fazonokat preferálja. Legújabb kedvencei a szürkés színű farmerok, persze koptatással és magasított derékkal. 

Forrás: Northfoto

 Jennifer Lawrence

A színésznő lazaságához abszolút passzol az örök farmer, és ezt ő is jól tudja. Nyáron a vörös szőnyegen kívül többnyire szemtelenül rövid sortokban mutatta meg formás combjait, most azonban a boyfriend jeans-zakó kombóra esküszik. 

Forrás: Northfoto

 Victoria Beckham

Talán meglepő a divattervezőt nem kisestélyiben látni, Beckhamné azonban egyre gyakrabban visel farmert. Pár hónapja szinte rajta láttuk először a nagy visszatérőt, a trapéznadrágot, legutóbb a divathéten azonban egy szűk fazonú, sötét, koptatott nadrágra voksolt. A magas sarkú szinte kötelező, de meg kell hagyni, Victoriának jól áll ez a stílus!

Forrás: Northfoto

 

Nyerd meg a legújabb női farmerkollekció egyik darabját, és nyerj egy professzionális divatfotózást! A részleteket ITT olvashatod!

 Támogatott tartalom