Méregdrága könyvet jelentet meg magáról Gisele Bündchen

fénykép Brazil Gisele Bündchen szupermodell könyv drága limitált széria évforduló karrier fotóalbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
700 dollárba fog kerülni a brazil szupermodell leghíresebb fotóit albumba rendező kötet, amellyel karrierjének évfordulóját szeretné emlékezetessé tenni a szépség.

Van fölösleges 200 ezer forintod? Akkor akár a tiéd is lehet Gisele Bündchen egyik limitált kiadású fotóalbumszerű könyve, tele a brazil szupermodell meztelen képeivel, és hozzájuk fűzött gondolataival.

Gisele nem egyszer lejtett végig a Victoria's Secret kifutóján Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A körülbelül 300 fényképet tartalmazó kötet, amelyet amolyan dohányzóasztalra szánt dísztárgyként is emlegetnek, novemberben kerül a boltok polcaira a nemrég nyugdíjba vonult Gisele karrierjének 20 éves évfordulója alkalmából. A dolog különlegessége, hogy összesen 1000 darabot fognak megjelentetni a könyvből, amelyek mindegyikét külön-külön dedikálja az év legjobban kereső modellje.

Tényleg bajban van Gisele Bündchenék házassága? Tom Brady reagált a találgatásokrahttp://www.life.hu/csalad/20150910-tom-brady-es-gisele-bundchen-hazassagarol-a-focista-nyilatkozott.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, az utóbbi időben olyan pletykákat lehetett hallani, miszerint a modell és a focista házassága megromlott. Tom Brady most tiszta vizet öntött a pohárba.Család--Gyönyörű modell lett Rába Tímea kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150924-raba-timea-13-eves-lanya-tobias-nina-modell-lett.htmlA 13 éves Tóbiás Nina úgy látszik, anyukája nyomdokaiba lép. Anya és lánya a TV2 Aktív című műsorában beszéltek arról, mi történik velük mostanában. Trend--Smink nélkül a legszebb Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150722-gisele-bundchen-modell-smink-nelkul-a-legszebb.htmlA modell olyan bájos képet posztolt magáról, hogy azt kell mondanunk: Gisele smink nélkül, a természetben kirándulva a leggyönyörűbb.Trend--Lábak nélkül is dögös ez a bikinimodell - Fotók!http://www.life.hu/trend/20150924-kanya-sesser-lab-nelkuli-modell.htmlNincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj. Trend--Micsoda hasonlóság! Gisele Bündchen anyukája is meseszéphttp://www.life.hu/csalad/20150724-gisele-bundchen-modell-anmyukaja-vania-nonnemacher-is-meseszep.htmlTalán nem is véletlen, hogy Gisele Bündchen lett a világ legjobban kereső szupermodellje. Az legalábbis biztos, hogy kiváló géneket örökölt anyukájától.Család--Modellszerződést ajánlottak a vidámpark-balesetet szenvedett táncosnakhttp://www.life.hu/trend/20150918-a-vidampark-baleset-miatt-amputalt-labu-lanynak-modellszerzodest-ajanlottak.htmlVictoria Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány pozitív hozzáállása a balesetéhez annyira lenyűgözte az egyik modellügynökséget, hogy munkát ajánlottak neki.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.